30 C
Willemstad
• maandag 27 mei 2024

Extra | Journaal 24 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 23, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 23 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 22, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 21, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PBC | Moordenaar Zufeng Li bekent op whatsapp

HomeMediaPBC | Moordenaar Zufeng Li bekent op whatsapp
Familie van Zu Feng Li bij de rechtbank | Foto: Èxtra
Familie van Zu Feng Li bij de rechtbank | Foto: Èxtra

WILLEMSTAD – De man die op 20 december vorig jaar de Chinese ondernemer Zufeng Li doodschoot, zegt onschuldig te zijn. Vernond R. stond gisteren terecht. Op zijn telefoon staan uitvoerige whatsapp-berichten, waarin hij zegt de atrako en de moord te hebben gepleegd. Maar dat is volgens de schutter onzin. Hij wilde stoer doen naar zijn vriendin, met wie hij problemen had destijds. Die getuigde gisteren overigens tegen Vernond. 

Zij herkende hem op een beveiligingscamera achter de zaak waar Zufeng Li werd doodgeschoten.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. @Stanley,

  deze IrmaLips is gewoon een mens die niet deugd voor haar beroep.
  ik hoef geen respect te hebben voor dat soort…
  dat jij graag onderdanig doet naar dit soort is jouw probleem.
  doet een beetje slaafs aan.
  ze heeft gestudeerd, dus ze is meer en belangrijk??
  sorry hoor voor mij is ze gewoon iemand die niet deugd voor haar beroep.

 2. Mijn beste Joep, dat geeft ons het recht niet om haar aan de schandpaal te nagelen. Was agent hier en in Nederland. Daarna Reclassering. Ik vind het erg dat men bewust haar naam onder een schuilnaam gebruikt. Vraag aan een agent wie ik ben. Heb jaren daar gewerkt. Meeste kennen mij. Ik wads niet makkelijk. Toch vind ik dat je een rechter niet zo mag behandelen. Ga naar haar toe en vraag waarom? Als er vormfouten zijn, of een verkeerd opgemaakt proces verbaal kan ze niet anders. Ik geloof in ons rechtsstaat. Heb hier jaren bij deze instanties gewerkt Ik ben geen Nederlander, van afkomst. Ik ben rechtvaardig. Mijn beste vriend is een Nederlander die ik als tiener ken. Hij heeftn aren en nu nog op het eiland gewoond. Ik agent was op dit mooie eiland daarna Nederland. Hier had de kans om te inwikkelen en een eigen ik te hebben. Als u de jans hebt om met mevrouw Lips te spreken, gaat u het begrijpen. Vind het jammer dat haar naam elke dag wordt misbruikt. Als minister had ik nogmaals om te blijven. En dat is recht.

 3. @ Stanley Held,

  Ik denk dat Irma Lips oud en wijs genoeg is om zelf actie te ondernemen….mocht zij dat noodzakelijk vinden.
  Dat de gemeenschap zich aan haar ergert heeft ze zelf veroorzaakt, door zonder goede reden daders continu laag te straffen. De strafmaat biedt en bood haar ruimschoots de gelegenheid om forse straffen uit te delen, zeker daar het geen kinderachtige daden betrof. Echter, ze koos voor extreem laag straffen.
  Om een idee te geven, recentelijk kreeg een voetballer in Duitsland maar liefst 540,000 euro boete voor het rijden zonder rijbewijs. Nu is men erachter gekomen dat hij nog vaker zonder rijbewijs heeft gereden en derhalve gaat de straf nog verder omhoog.
  Hier rijdt een veelpleger, zonder rijbewijs, 3 man dood en krijgt nagenoeg geen straf. Zonder opgaaf van reden wordt er even 24 maanden van de straf voorwaardelijk gegeven.
  Tja, dan moet je jezelf tegenover de maatschappij maar eens gaan verantwoorden. Dat je dan doelwit wordt van spot is je eigen schuld. De bevolking respecteert haar niet meer. Dan moet ze toch echt bij zichzelf te rade gaan.

  Ook in Nederland zijn de rechters mikpunt van veel spot door zware criminelen continu te laag te straffen. Dat is nu eenmaal het risico van het vak wanneer je zulke uitspraken doet.

 4. “Hij wilde stoer doen naar zijn vriendin, met wie hij problemen had destijds. Die getuigde gisteren overigens tegen Vernond.”

  Dit! Sorry, maar kon niet stoppen met lachen.

 5. Ik zal de redactie vragen om degene die onder haar naar duidelijk kenbaar te maken dat hij of zij haar naam gebruikt. Uw ip adres is bekend, dan kan ze aangifte. Wat een lafaard. Laag, achterbaks.

 6. Het ergert mij als mensen een persoon aanvallen onder een schuilnaam. Mevrouw Lips is rechter. Ben je het niet mee eens kan in hogerberoep gaan. Ik proef hier een vandetta tegen deze vrouw. Het niveau daalt bij de dag. Ik zou altijd gezegd hebben dat als ik niet eens ben met een uitspraak her duidelijk kenbaar Maken, dat u het richt op de persoon in functie vind ik erg. Wat uw doel? Als ik mevrouw Lips was zou ik echt jullie allemaal laten opsporen. Wat u niet weet dat ook door jullie gedrag haar leven in gevaar nodeloos kan worden gebracht. Achter een schuilnaam maken jullie haar kapot wat laf. Vind het erg. Maak afspraak met hen. Ga kijken wat ze meemaken. Wees een man of vrouw zeg wie jij bent lafaards.

 7. hoe bedoel je dat ik hem vrijuit zou laten gaan.
  hij zou bij minstens 3 maanden voorwaardelijk krijgen.
  dus niet steeds mijn naam in diskrediet brengen.

 8. Hopelijk is Irma Lips niet de rechter op deze zaak, want dan gaat de dader vrijuit.

  Niet dat dat wat uitmaakt overigens, want als je tot gevangenisstraf veroordeeld wordt hoef je toch niet te zitten.

  Of niet, Brian Mariano?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties