PBC | Mogelijk toch Haagse boete voor Marvelyne Wiels

Curacaohuis_panorama-Tuin-Prinsegracht

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels laat toch parkeerplekken verdwijnen

WILLEMSTAD – Het Curaçaohuis kan toch een boete van de gemeente Den Haag verwachten. Anders dan beloofd verdwijnen er vijf tot tien parkeerplekken. Vanwege de hoge parkeerdruk in de Hofstad, is dat niet toegestaan.

De gemeente was in eerste instantie gerustgesteld omdat bij de aanleg van een tuin toegezegd werd dat er geen parkeerplaatsen zouden verdwijnen. Volgens de gevolmachtigde minister, Marvelyne Wiels zouden er zelfs parkeerplekken bijkomen door het verwijderen van een fietsenstalling.

Maar foto’s die vanuit het Curaçaohuis gemaakt zijn, tonen aan dat er maar vijf parkeerplaatsen overblijven. En daarmee komt Wiels in de problemen met de gemeente die gezegd heeft een nacontrole te doen.

Bron: Persbureau Curacao
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

18 Reacties op “PBC | Mogelijk toch Haagse boete voor Marvelyne Wiels

 1. laatste wat u zij is waar shotte komt nooit meer aan de macht!

 2. Abraham Mossel

  Het mag wat kosten zo te zien, Jos “de tuinman” heeft hem er niet naast laten hangen.

 3. Abraham Mossel

  Jan dit is niet de genadeklap. dit is een feit!.

 4. Dit wordt, hoop ik, de genadeklap voor PAIS. En ik ga er, wellicht een beetje naief, vanuit dat de boete op de Volgemachtigde Ministeres persoonlijk wordt verhaald.

 5. Abraham Mossel

  Ik heb eens goed gekeken naar de foto die uit het achterhuis !? is genomen van een vijand of geliefde van harre? Majestijd wiels? de heks van Den Haag noemen ze haar, bijna iedereen in den haag raakt zijn uit kiring kwijt door deze crim.

 6. Abraham Mossel

  Bedankt, heb alleen wat vergeten te vragen is dat kleine blauwe auto,tje voor die medewerker geweest, of staat die alvast klaar voor fraudeleny zelf. Ze kunnen haar beter een fiets geven, zij mag niet eens meer in het narrenschip van Jasjes zitten. uit gekaakt noemen men dat. Hoe kan je af gaan.

 7. Redactie Curacao

  Beste heer Mossel,

  Kleine correctie des redactie: .. 55.000 nafls + een bedrijfsgieter van 7700 nafls. Dat is exclusief de tienduizenden euro’s boete per verloren geganen parkeerplek.

  Met vriendelijke groeten,
  De KKC redactie

 8. Het is nou specifiek door deze figuren dat Curacao absoluut geen aanzien heeft en konstant voor schut gezet word-komt ervan als je Geiten op bepaalde goede posten neerzet-ja Politiek gezeur-de laatste gevolmachtigd minister die wel degelijk Curacao boven in het vaandel heeft gehouden was P.Commenencia-haal die maar terug en stop die Fraudelien maar bij Bokito in de cel waar ze thuis hoort.

 9. Abraham Mossel

  Wat een kanjer van één tuin. En dat maar voor 50.000,00 “ruggen” nafjes. Let op mijn woorden deze fraudelyne komt echt wel in het gevang en wel te verstaan op Curacrim, er worden al enkele cellen geverfd in de kleuren van politieke partijen zodat zij zich thuis voelen in het likkie de lekkie. De Grootste schande is nog dat er hier op het eiland kinderen met een lege buik naar school moeten gaan en dit “viswijf & co” schorem word gewoon getollereerd door het volk. wanneer worden wij eens wakker. Na een milieu ramp misschien!!!/.

 10. Jullie mogen 3x raden waar het straks staat. Niet in de berging en ook niet in de gesloopte fietsen stalling.

 11. Sterker nog. Wij betalen het, maar mogen daar absoluut niet zitten. Worden dan direct weggeblazen.

 12. Ennuh…hoeveel kostte dat ook al weer ???

 13. Wat een lachertje zeg. Lig helemaal in de kreukels van het lachen. Tuintje met leuke tafel + zitplaatsen. Nooit in Nederland geweest? Stoeltjes kunnen maar 30 van de 365 dagen gebruikt worden. 335 dagen staan ze opgeslagen in …… o jee, berging is weg oeps.
  Verdient een pluim, maar krijgt een fikse boete en mag alles terugzetten. hummm?!?!?!

 14. Een troosteloos parkeerplaats veranderen in een fraai tuintje met een leuke tafel + zitplaatsen is géén slecht idee.

  Als ze vervolgens hun dikke BMW’s inruilen voor Fiatjes 500 of Mini’s, kunnen er gemakkelijk 10 auto’s geparkeerd worden. Met de brandstof- en wegenbelasting besparing, kan de tuin en het onderhoud gefinanciërd worden.

  Begrijp dus niet alle commotie. Mw Wiels verdient eerder een pluim – voor deze verfraaiing – dan een afzeiker. Zodra ze de Fiatjes of Mini’s heeft aangeschaft, verdient ze een vette plus op haar CV te krijgen.

 15. Wie is er moedig genoeg om deze schandvlek uit Nederland terug te halen? Zij kon niets, kan niets en zal nooit iets kunnen en is niet echt een leuk visitekaartje van onze mooie klip!

 16. Marcia de M.

  Niet getreurd, de belastingbetaler van Curacao betaald wel voor de boete.

 17. Hoe is het mogelijk dat er zulke domme beslissingen worden genomen en uitgevoerd?

 18. Geachte heer Rosaria, naar mijn bescheiden mening bent u diegene die het voor uw partij PAIS heeft verknald. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat u dit zo toelaat? Dit kan gewoonweg niet door de beugel. Er is absolutt niks maar dan ook niks wat dit goed kan praten.
  Ik ben enigszins verheugd dat PS zelf wakker is geworden en uw werk nu aan het uitvoeren is. Asjes is nu weg en hoop ik dat PS binnen enkele dagen ook Wiels ontslag laat nemen.
  Ik ben ook erg benieuwd met welk gezicht u de bevolking van Curaçao komt wijsmaken dat u goed werk heeft verricht. Als er iemand in PAIS wel deugt dan is dat de heer v/d Horst en niet u.
  Houdt er rekening mee dat vele van PAR naar uw partij zijn overgestapt. Ik vermoed dat ze allemaal weer bij PAR terugkeren. En dan?
  Wees niet bang voor Schotte, die is over en uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *