30 C
Willemstad
• maandag 4 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

PBC | MFK manifesteert donderdag tegen Asjes

HomeMediaPBC | MFK manifesteert donderdag tegen Asjes
gerrit schotte-no mas
MFK manifesteert donderdag tegen Asjes | Foto MFK

WILLEMSTAD – Gerrit Schotte en zijn MFK gaan donderdag protesteren op het Wilhelminaplein. Tegen de belastingmaatregelen van de regering Asjes.

Volgens Schotte zijn die plannen desastreus voor de bevolking van Curaçao. De lastenverlichting die Asjes heeft aangekondigd zijn volgens de MFK een sigaar uit eigen doos. De manifestatie begint donderdag om 8 uur ’s ochtends.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Goed, Schotte ziet aankomen dat hij tegen de volgende reguliere verkiezingen, wel eens voor langere tijd in de bajes kan zitten. Iedere gelegenheid wordt nu te baat genomen om de verkiezingen te vervroegen. Hij hoort overigens wel in de gevangenis in plaats van in De Staten.

 2. Ja Sander, wil je dat niet schrijven? Onze narcist is ervan overtuigd dat hij het zeer goed deed, jawel dat is ook zo alleen voor zichzelf en zijn club. Volgens mij beseft hij nog steeds niet dat hij met zijn graaien alles op het spel heeft gezet. Die Jamolodin kon en kan nog niet eens met een telraam omgaan, economen lachten hem uit tijdens besprekingen, spijtig is het dat deze “gestudeerden” nog iets durven te opperen!

 3. als entrepeneur Schotte weet natuurlijk al was er gaat gebeuren, als bankrekeningen die al jaren leeg zijn geweest ineens rente op gaan hoesten, ra ra waar komt het vandaan.

 4. Gaat Schotte er ook bij vertellen waarom er nu zo bezuinigd moet worden.
  toen hij MP was kon het geld niet op het hele kabinet en parlement ging op 1e klas diestreizen het hele jaar door.
  hij had een prive fotoslaaf aangenomen tegen een salaris van 12000 per maand, die op kosten van het land mee mocht reizen ook 1e klas natuurlijk.
  hij reed in dure auto”s met dure motor politie, die het hele verkeer stil legde om dat enen Schotte er gens naar toe moest.
  Deze lapzwans zou zijn ogen uit zijn kop moeten schamen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties