PBC | Larmonie-Cecilia gevraagd nieuw interim kabinet te vormen

Verwacht wordt dat meerderheid van de Staten morgen verkiezingen af willen blazen om een echt kabinet, en geen interim kabinet neer te zetten | Persbureau Curacao

Oud-minister Larmonie-Cecilia is gevraagd een nieuw interim kabinet te vormen. Die moet het stokje overnemen van het weggestuurde demissionaire kabinet Koeiman.

In principe tot aan de verkiezingen, want de gouverneur spreekt over een interim kabinet.

Verwacht wordt dat een meerderheid van de Staten morgen de verkiezingen af willen blazen om een echt kabinet, en geen interim kabinet neer te zetten.

Bron: Persbureau Curacao

6 Reacties op “PBC | Larmonie-Cecilia gevraagd nieuw interim kabinet te vormen

 1. Een domme kracht die niets geprsteerd heeft de afgelopen jaren, blijkt wel gemakkelijk voor het Schotte karretje te spannen zijn. Jammer wel.

 2. geld maakt een hoop goed…

 3. Ik dacht echt dat deze dame integer was, maar ze heeft dus geen enkel bezwaar tegen regeren met de mafia van de MFK en de proleten van KdnT.

  Foei Larmonie, schaam je! Ben benieuwd met welk crimineel kabinet je op de proppen komt om definitief je naam te verliezen.

  Un payaso bo ta.

 4. En dan moeten de nog niet gescreende eerst gescreend worden wat ook weer enkele weken duurt en dan mogen ze enkele weken minister zijn en een grandioos wachtgeld en pensioen opstrijken.

 5. Had Larmonie Cecillia hoger ingeschat maar zij gaat van een koude kermis thuis komen bah.
  Slaap lekker.

 6. Voor 2 maanden maar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *