30 C
Willemstad
• maandag 27 mei 2024

Extra | Journaal 24 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 23, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 23 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 22, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 21, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PBC | Klacht Sulvaran & Peterson haalt Knipselkrant uit de lucht

HomeMediaPBC | Klacht Sulvaran & Peterson haalt Knipselkrant uit de lucht
Klacht Sulvaran & Peterson haalt Knipselkrant Curacao uit de lucht
Klacht Sulvaran & Peterson haalt Knipselkrant Curacao uit de lucht

De Knipselkrant Curaçao is uit de lucht. Volgens Nico Herders, de beheerder van de website heeft het kantoor van Sulvaran & Peterson advocaten een klacht ingediend om de site plat te leggen.

De provider, ‘mijn domein.nl’ heeft de krant vervolgens gemeld dat de website de wet overtreedt en dat daarom besloten is Knipselkrant uit de lucht te halen.

Herders zegt dat de krant druk bezig is om weer on-line te komen, maar of dat vandaag nog lukt is zeer de vraag, aldus Herders.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. @Chris van Assendelft van Wijck

  Heb even op Google jou naam ingetoetst. Tjonge wat een indrukwekkende CV. Het aantal malen dat je daar voor oplichter uitgemaakt wordt, zijn ontelbaar.

  De conclusie dat je niet “zuiver op de graat” bent, is gerechtvaardigd. Maar wellicht dat je met goede voornemens het nieuwe jaar wilt starten en een lichtend voorbeeld zult worden voor oplichters, die hun leven gebeterd hebben.

  Veel succes, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. (Oplichters helaas ook niet)

 2. Onderzoek doen is volstrekt iets anders dan stellingen poneren in een krantje.
  Voorlopig is er veel gebruld maar weinig gescoord. Iets meer terughoudendheid in uw stellingnames, zou u sieren

 3. Heer van Assendelft van Wijck,

  Uiteraard mag ook u uw mening geven. Iedereen is daar namelijk vrij in!
  Maar het zou u sieren om uw beweringen met feiten (niet uit de duim gezogen natuurlijk) te onderbouwen! Deze zullen daarna op hun waarde beoordeeld kunnen worden.

 4. Volkomen terrecht dat het uit de lucht is.
  Schandelijk wat Cramm daarmee heeft uitgehaald.
  Wederhoor past men niet toe.
  Heel bewust mensen schade dat is waar men goed in is.
  Cramm geeft zich uit als private detective, schandelijk !
  Deze verraadster heeft het eiland zoveel schade aangebracht.
  Oplichting in samenspraak met zelfs een gerechtsdeurwaarder.
  Knipselkrant had al lang door het OM vervolgt moeten worden.
  Fijne jaarwisseling,
  Chris van Assendelft van Wijck

 5. Iedere keer valt mij op dat Eustatius niet genoemd wordt.
  Soms staat hij op foto’s op de verre achtergrond.
  Houdt de mafia achter Perterson and Sons niet van donkere mede-land -genoten? En waarom is Eustatius bereid uncle Tom te spelen
  binnen dit maffia-kantoor?

 6. rare toestanden.
  die muppets mogen alles zeggen en een goede niewsvoorziening als KKcuracao, zou niet mogen???
  Gaat de Maffia dan winnen en zijn de rechters dan echt corrupt?

 7. @redactie

  Ik ben niet bekend met de leveringsvoorwaarden van uw provider. Maar het dichtknijpen van een nieuwssite lijkt me een vorm van ongewenste censuur die de provider toepast. Een internetprovider heeft – naar analogie van zijn dienst – ook een belangrijke zorgplicht: toegang geven tot het internet.

  Die zorgplicht: het onbelemmerd toegang geven tot het internet, heeft uw internetprovider ernstig geschonden. Een client aannemen als kkcuracao – die een functie vervult als nieuwsprovider – brengt automatisch reuring met zich mee.

  Bij het aannemen van een client als kkcuracao, is het risico van “reuring” dus op voorhand aanwezig. Door toe te geven aan dreigementen en uw site “uit de lucht te halen” pleegt uw internetprovider wellicht contractbreuk en is uit dien hoofde schadeplichtig.

  Wellicht zou het nuttig zijn dit onderwerp aan te kaarten op een site als: http://www.ie-forum of http://www.boek9.nl. Immers niet alleen uw rechten op vrije nieuwsgaring (en verspreiding) worden geschonden. Ook de rechten die u kunt ontlenen aan uw domeinnamen worden beperkt. Op genoemde sites zijn tal van vermaarde juristen aanwezig die deze zaak onder de loupe kunnen leggen. En… let op, leveringsvoorwaarden – die beperkingen opleggen en niet in lijn zijn met geldende wetgeving zijn bijvoorbaat NIETIG!

  Eigen rechter spelen, Censuur? Uw provider is toch niet gevestigd in Noord-Korea?

  P.s. Op de eilanden kan geprocedeerd worden met juridische bijstand op basis van “no win, no fee” Ook kan met een advocaat afgesproken worden om een gewonnen schadevergoeding te delen. Gebruik de tot u beschikbare middelen: veel publiciteit en nodig juristen uit, om een fors schadebedrag met u te delen.

 8. He welke wet, zijn wij als Land zo vooruit strevend dat we een privacy-wet hebben waarbij je alleen maar initialen mag gebruiken en waar alleen hoor en wederhoor is geweest. Dit klinkt als een oude koloniale wet, maar kan natuurlijk zo zijn dat de eigenaars van het advocaten kantoor( wij en de bank hebben veel) andere wetten hebben .

 9. Redactie, u hoeft zich absoluut niet te verontschuldigen. Het lijkt of we in Venezuela leven met de druk van die flutadvocaten cs. Gaat u ajb door met de bevolking te informeren wat er zich op K afspeelt.
  Ik wens u alvast sukses met het zoeken naar een goede provider, wat niet echt moeilijk zal zijn.
  Het wordt de hoogste tijd dergelijke “advocaten” flink aan te pakken, OM.

 10. “De provider, ‘mijn domein.nl’ heeft de krant vervolgens gemeld dat de website de wet overtreedt en dat daarom besloten is Knipselkrant uit de lucht te halen.”

  Kan de redactie, als ‘t kan, zodra die weer online is, misschien uitleggen welke wet overtreed is? Want hebben deze circus marionetten niet hun zaak gewonnen met hun kreten over vrijheid van meningsuiting?

  Ga maar door met de KKC-blog en maak die marionetten maar gek!
  Anyway, succes en hopelijk tot morgen!

  “The truth may not set you free, but used carefully, it can confuse the hell out of your enemies.” ― Laurell K. Hamilton

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties