PBC | Kenley Jansen koopt villa van 6,5 miljoen dollar

Foto: LA Times

Honkballer Kenley Jansen heeft in de buurt van Los Angeles een huis gekocht van 6,5 miljoen dollar. Het gaat om een villa uit 2005 in Spaanse stijl. Het optrekje heeft 5 kamers, zes badkamers en een sauna.

Totale oppervlakte van is 650m2.

De verkoper die het pand destijds kocht voor 4,9 miljoen wilde er eigenlijk 7,2 miljoen dollar voor terug hebben. Hij ging uiteindelijk akkoord met 6,5 miljoen.

Het huis is niet echt dichtbij Jansens werk: hij moet zo’n 50 km rijden om bij het stadion van de Dodgers te komen. Daar tekende de pitcher onlangs een contractverlenging van 5 jaar.
Foto: LA Times

Bron: Persbureau Curacao

23 Reacties op “PBC | Kenley Jansen koopt villa van 6,5 miljoen dollar

 1. @eric, Zie het zo. De bysides van Kenly zullen ook wel hier en daar wat belkaarten en envelopjes krijgen zodat ze niet meer hoeven te werken..

 2. @lapas
  nasi = Indonesië (nasi goreng wel te verstaan)!

 3. “Hangt er 1 niet de hele dag onder een boom”. Nou ik vraag me af wat zo bijzonder aan is. Geef mij een paar dagen in een sportschool en wat anabole steroiden, en ik kan ook een bal 100 a 200 mijl per uur gooien.

  Ik zet trouwens kanttekens bij een land dat mensen die een bal met een stok slaan of een balletje door een ring gooien meer waarderen en een heldenrol toebedelen dan soldaten die in een ver oord als Vietnam, Nasi Duitsland en Afghanistan, hun leven en ledematen zijn verloren zodat wij onze manier van leven kunnen behouden.

  “hij containers met ‘sport-materiaal’ (o.a. basketbal spullen) gedoneerd en verscheept naar Curaçao”. Nou iemand die miljoenen heeft, geeft 1000 dollar aan spullen weg. Zijn wij zo diep gezonken dat wij blij moeten zijn met een aalmoes?

  Een vriend van mij heeft een “trago meisje” ooit 5000 dollar gegeven en gezegd, ga lekker de feestdagen bij je man en kinderen door brengen en die vriend woont niet in een huis van 6,5 miljoen dollar.

 4. Hangt er 1 niet de hele dag onder een boom rond maar verdient hij zijn Eigen geld dan is het ook weer niet goed.

 5. @lapas
  Sociale inborst? Grappig, gezien al die onzin dat jij dagelijks hier schrijft, is daarvan niets te merken. Voor jou informatie, heeft Kenley wel concrete voorbeelden van een ‘sociale inborst’. Zo, nog voordat Kenley een ‘Free-agent’ werd, waardoor hij de miljoenen deal kon tekenen (had veel meer kunnen ontvangen maar besloot toch bij de Dodgers-organisatie te blijven), heeft hij containers met ‘sport-materiaal’ (o.a. basketbal spullen) gedoneerd en verscheept naar Curaçao. Helaas werkte de douane hier niet mee waardoor wij nu ‘nieuwe wetgeving’ hebben voor dit soort donaties aan charitatieve instellingen.

  Dat Kenley op het hoogste niveau presteerde en tevens ook van ‘catcher’ naar ‘closer’ in minder dan twee seizoen werd ‘omgeturnd’ spreekt ook boekdelen over de man zijn karakter.

  Dat zijn de feiten m.b.t. Kenley Jansen!!

 6. Beste @matie, heeft het over, “het gaat om de mens zijn karakter niet zijn uiterlijk.” Volgens mij weten wij niet zoveel over zijn karakter.

  Als wij de statistiek erbij halen, twee van deze bigleagers hebben hun vrouw/vriendin mishandeld en ‘één in Japan was betrokken bij een vechtpartij.

  Als je mij vraagt, is het gewoon een asociale vlerk maar dat is mijn socialistische inborst aan het woord.

 7. @lapas
  KKC is inmiddels wel wat gewend. Artikel betreft Duitsland. Wij, ik, richt mij op Curaçao!
  Punt was Cuba en N. Korea worden genoemd terwijl westerse democratieën misschien veel strengere wetgeving hebben/kennen.

 8. Typisch. Zo gehoopt op een goed begin voor 2018. Jammer, dat @Maurice weer eens iets ‘roept’ en het niet waarmaakt.

  @KKC moderator, a.u.b. graag wel aan uw nieuwjaarsvoornemen (0 tolerante) houden.

 9. Beste @Hoedanook, je moet de KKC – redactie niet onnodig bang maken, in het artikel staat duidelijk, “Under the new law, sites are given 24 hours (or seven days for more “legally complex” cases) to investigate and delete illegal content after a complaint is received.

 10. Afzeiken dat kunnen jullie.wat betreft zijn uiterlijk lelijk? het gaat om de mens zijn karakter niet zijn uiterlijk.

 11. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 12. De reactie is verwijderd, daar leert niemand van zonder aanvullende gegevens zoals van wie er een reactie is verwijderd en in het kort waarom. Het lezen van een mededeling zegt niets.

 13. @Bravo-KKC-redactie,
  Zie ook:
  Social Media Sites In Germany Can Now Be Fined Millions For Not Deleting Hate Speech
  https://m.huffpost.com/us/entry/us_5a4b4283e4b025f99e1d2349?ncid=inblnkushpmg00000009

  Stapt alleen @Maurice op? Of houden de andere pseudoniemen; Hans, Henk Wim enz. het ook voor gezien? Dag hoor, all the best in 2018 ??

 14. Ik hou het voor gezien op deze site.

  De censuur die de redactie toepast tref je zelf in Cuba en Noord Korea niet aan.

  Ook heb ik weinig trek in weer een jaar Mitch Henriques bagger.

 15. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 16. joop savaneta

  Haha, ik proef bij sommigen verholen jaloezie. Topsporters worden te ruim betaald maar zo zit de maatschappij nu eenmaal in elkaar en geef Jansen is ongelijk dat hij zijn verdiende geld uitgeeft zoals hij het belieft.

 17. Mano schreef: maar dat betekent niet dat Van Dijk letterlijk 85 miljoen gaat verdienen, absoluut niet! Hoewel hij jaarlijks natuurlijk miljoenen zal opstrijken. Liverpool koopt Virgil van Dijk voor 85 miljoen van Southampton! Het is niet zijn salaris…

  Ik schrijf: dacht ik ook. Jansen krijft die 15 milj en meer per jaar .
  De transfersom van die voetballer is een transfersom. Dat krijgt hij niet.
  Dus ik dacht ook, ach, laat maar lopen en niets zeggen.
  Topie Mano hermano.

 18. @A.Mossel schreef;
  “zie laatst voetballer Veltman, 85 miljoen Eurotje’s, dus Mano, Kenley Jansen staat op nr 2.”

  He he, ik heb de link geplaatst enkel om te bewijzen dat Kenley Jansen in staat is om dat huisje van 6,5 miljoen te kopen, d.w.z. cash te betalen. Maar jij wil er zo graag een wedstrijdje van maken, wat absoluut niet mijn bedoeling was. Maar nu je toch al jouw irritante bemoeizucht niet kon bedwingen zal ik er verder op voortborduren. Je zit totaal fout, Veltman beweer jij? Hoezo Veltman? Het gaat helemaal niet om Veltman, het is Virgil van Dijk voor wie de Engelse club Liverpool 85 miljoen euro heeft neergeteld, maar dat betekent niet dat Van Dijk letterlijk 85 miljoen gaat verdienen, absoluut niet! Hoewel hij jaarlijks natuurlijk miljoenen zal opstrijken. Liverpool koopt Virgil van Dijk voor 85 miljoen van Southampton! Het is niet zijn salaris…

  Daarentegen verdient Kenley Jansen wel degelijk 80 miljoen plain, dat verdient hij echt, het is een afgesproken salaris. Binnen een periode van 5 jaar wordt dat bedrag, weliswaar uitgesmeerd, op z’n bankrekening bijgeschreven. Omdat in het Amerikaanse baseball contractueel afgesproken bedragen worden gegarandeerd. Als in een vijfjarig contract een salaris van $80 miljoen wordt afgesproken, dan wordt dat (wat er ook gebeurd) volledig uitgekeerd. Ook als een speler na verloop van tijd niet meer presteert Dát is het verschil met Europese voetbal clubs Mossel. De Amerikaanse clubs betalen beter. M.a.w., Kenley Jansen blijft voorlopig nog immer de best verdienende sporter van het koninkrijk, nr. 2 is volgens mij die coureur Verstappen met 35 miljoen.

  Ik ben overigens ook niet bepaald een honkbal fan, ik volg zo’n honkbalwedstrijd alleen als Nederland (eigenlijk Curaçao… 😆 ) in de semi finale of de finale zit. Voetbal bekoort mij ook niet echt, de enige voetballer die wat mij betreft echt iets betekent is Cristiano Ronaldo. Ik ben wel meer geïnteresseerd in het vrouwenvoetbal, dat vindt ik pas echt leuk. 😆
  Maar waar ik wel altijd naar kijk is boksen en martial sports, en atletiek waaronder vooral hardlopen…de 10.000 meter, de 5000, 1500 en natuurlijk de sprint 100 en 200 m. en speerwerpen.
  Zo, dat weet je nu ook al weer Mossel! Wil je een volgende keer eerst naar goede info zoeken voordat je weer eens met foutieve info op de proppen komt?
  dank je!

 19. Kan er echt geen moeite mee hebben. Het is hem gegund, een uitstekende atleet.
  6.5 miljoen is overigens een eenvoudig bedrag gezien de prijzen van ver boven de 10.

 20. Abraham Mossel

  Ik ben niet zo’n honkbal fan, maar het lijkt mij een moeilijk spelletje en net zoals voetbal worden toppers over betaald, zie laatst voetballer Veltman, 85 miljoen Eurotje’s, dus Mano, Kenley Jansen staat op nr 2.

 21. @Bert

  Afgunst?

 22. Zelden zo’n lelijkerd gezien als Kenley Jansen.

  Vroeg me af waarom zijn bloedmooie vrouw op hem is gevallen, maar nu weet ik het.

  Ze is een first class gold digger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *