PBC | ‘Kabinet Schotte heeft het helemaal niet slecht gedaan’

Regering Curacao Kabinet Schotte 101010

‘Kabinet Schotte heeft het helemaal niet slecht gedaan’

WILLEMSTAD – De aanwijzing aan Curaçao door Nederland was niet terecht. Dat zegt de MFK in een persverklaring.

Volgens de partij van Gerrit Schotte is dat duidelijk nu de jaarrekeningen 2011 is goedgekeurd. Ook blijkt, volgens de MFK, dat Schotte geen wanbeleid heeft gevoerd. De tekorten kunnen worden toegeschreven aan erfenissen uit het verleden, voor 2010.

Bron: Persbureau Curacao

15 Reacties op “PBC | ‘Kabinet Schotte heeft het helemaal niet slecht gedaan’

 1. Het feit dat je het stuk vuil Schotte een heer noemt zegt genoeg.

  Gaat Hendrik Schotte soms schuil achter de initialen O.S.?

 2. Ik heb de door de Algemene Rekenkamer goedgekeurde jaarrekeningen over 2011 en 2012 gelezen . Daaruit blijkt niet dat de heer Schotte miljoenen heeft verbrast. Overigens, in beide jaren is het tekort binnen het door de Eurozone gehanteerde begrotingsnorm gebleven: 3% in 2011 en 1.3% in 2012. Zelfs Nederland presteerde slechter in beide jaren.

 3. Ja hoor, daar hebben we weer zo een briljant doordachte opmerking van onze Held. De enige die hier constant maar in het verleden wil blijven leven en juist in het land van de kolonisator woont, alwaar hij gebruik maakt van hetgeen “zijn eigen volk ” ( ja, Held heeft een volk) hem dus niet kon bieden. Wat een geluk toch voor hem dat hij elke dag weer van het koninkrijk kan profiteren. Is het niet Held? En leg even uit waar Gerrit S. heeft geleerd om te graaien in Nederland, ben erg benieuwd.

 4. Zei ‘mas serka di bo’ te zijn maar loopt rond met een horloge van 40.000 euro waar een gezin op Souax 10 jaar van kan leven.[…]

  En anderen hebben miljoenen aan ”schadevergoeding” ontvangen waar de hele Curaçaose gemeenschap van kan leven. Het is maar net hoe je het bekijkt en wat in jou eigen straatje past.

 5. Stanley, we noemen ze niet dom en niet geschoold, we noemen ze dom en crimineel. En ik wil daar graag lui aan toevoegen.

  En als jij gelooft dat Schotte de bevolking gaat geven behoor je ook tot de catagorie dom Stanley.

  De idioot heeft miljoenen belastinggeld verbrast op idiote snoepreizen met stoeipoes Stella en die geestelijk gestoorde privefotoslaaf Soemanta. Gaf enorme kapitalen uit aan gepantserde limos en body guards in een mislukte poging zijn beeld van mislukte MAVO3 draaideurcrimineel op te vijzelen.

  Zei ‘mas serka di bo’ te zijn maar loopt rond met een horloge van 40,000 euro waar een gezin op Souax 10 jaar van kan leven.

  Mas serka di bo? Vertel dat de nabestaanden van de oude dame die hij vermoord heeft op de van Engelenweg en nooit iets van hem gehoord hebben terwijl hij de dag na de moord wel als eerste bij Fatum was om de schade aan zijn onverzekerde auto te claimen.

  Schaam je Stanley.

 6. Stanley Held

  Het boeit mij niet wat u over Schotte schrijft. Als hij maar mijn bevolking geeft wat hun toekomt. Als hij zograag weer wil winnen bepaalt de bevolking het. En niet u. Noem ze maar dom en niet geschoold. Als hij maar oppakt daar waar de kolonisator heeft laten vallen. Het graaien heeft hij in Nederland geleerd. Trouwens vanaf 1634 waren ze daarmee bezig.

 7. Klopt !!Goed onthouden Pukkie, ik ben trots op je !! 🙂

 8. Ramsay Soemanta, die zich zichzelf in de tijd dat hij Schottes privefotoslaaf was volgens mij iedere avond bevredigde bij het kijken naar diens foto’s.

  Hij huilde op zijn Facebookpagina in ieder geval van geluk op iedere peperdure snoepreis van onze MAVO3 draaideurcrimineel waar hij als persvoorlichter (ja, ja, persvoorlichter, de man spreekt nog geen twee woorden foutloos Nederlands!) op kosten van de belastingbetaler meemocht.

 9. Wij van WC eend, adviseren WC eend, of zo iets. Met een foto erbij van de graaiersclub. Men vergeet hier snel kennelijk.

 10. Na 4 jaar is de jaarrekening pas klaas.

  Maar er klopt iets niet want al die reisjes van Schotte en kornuiten hebben miljoenen gekost. Dure hotels en entourage.

 11. Harmen wie is die dikkerd dan ?…….. en die dikke olifant van een privefotograaf ontbreken ? Jou zou geen doña nadie wiels kunnen bedoelen .

 12. Kijk ze eens trots op de foto staan. de Fc Bon Futuro.

  Alleen Schottes stoeipoes Stella en die dikke olifant van een privefotograaf ontbreken.

 13. het volk trapt er weer in….
  dat is de bedoeling van dit soort uitspraken.
  het papiamnets talige deel leest niets anders dan de vigilante en zal nooit weten hoe ze belazert zijn/worden.

 14. Dit is verdraaiing van de feiten, en daar is men bij de MFK, aangevoerd door iemand die als levenshouding heeft om de kluit te belazeren, erg goed in.

 15. Hahahahahahah
  Hahahahahahahahah
  Ha hahaa hahaha.
  Die mensen weten niet wat een jaarrekeningen certificeren betekent.

  Hende nan bobo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *