31 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PBC | Isla beslag ligt op aandelen van de raffinaderij

HomeNieuwsPBC | Isla beslag ligt op aandelen van de raffinaderij
Isla beslag ligt op aandelen van de raffinaderij
De SA is een papieren onderneming die enig aandeelhouder is van de Refineria Isla bv

WILLEMSTAD – Er staat geen geld op de rekeningen van Refineria Isla SA, waarop de milieugroepen en bewoners beslag kunnen leggen. Dat zegt woordvoerder Kenneth Gijsbertha.

De SA is een papieren onderneming die enig aandeelhouder is van de Refineria Isla bv. Toch heeft de papieren onderneming een kort geding aangespannen om onder het beslag uit te komen. Volgens Gijbertha omdat ze het niet eens zijn met het beslag.

Maar volgens de advocaat van de milieugroepen procedeert Isla juist omdat er bij de papieren onderneming beslag ligt op alle aandelen van de Isla BV. En dat raakt de raffinaderij juist wel.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

  1. Geeft niet hoor, Sonny, beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt… als je maar niet vergeet je pilletjes in te nemen….met een slokje bier uit dat halfvolle flesje :)

  2. Daar denken wij hier bij Capriles anders over. Onze voorkeur gaat uit naar het kapot beuken van directieleden en tongen uitrukken van woordvoerders.

  3. Vraag is of Refineria Isla BV als het ontvankelijk wordt beschouwd en door de rechtssprekende instantie in behandeling genomen. Hoe dan ook beslag op alle aandelen van Refineria Isla SA als enig aandeelhouder zal uiteindelijk ook Refineria Isla BV raken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties