29 C
Willemstad
• zaterdag 24 februari 2024

Extra | Journaal 23 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Politie op zoek naar vermiste man

De politie is een zoektocht gestart naar de 42-jarige Erviet Otmar Scorrea. De man verliet maandagavond zijn huis aan de Kaya Wladimir Coco Balentien en is niet...

Nu.cw | Benzineprijs met 11 cent omhoog, water wordt goedkoper

De brandstofprijs gaat vanaf volgende week omhoog. Vooral automobilisten met benzineauto’s moeten veel bijleggen om de tank vol te krijgen. De kosten voor diesel en elektriciteit stijgen...

Nu.cw | Artiesten Curaçao International BlueSeas Festival bekend

De artiesten van de zesde editie van het Curaçao International BlueSeas Festival zijn bekendgemaakt. De wijk Pietermaai zal eind maart weer bruisen van bluesmuziek en -liefhebbers. Het straatfestival,...

NTR | Curaçao bouwt extra windmolens, ‘straks 70 procent schone energie’

Oscar van Dam Welk land binnen ons Koninkrijk draait als eerste op 70 procent groene energie? Curaçao belooft die strijd te gaan winnen in 2030. Zes ministers en verschillende...

CC | HNO Committee not in line with Public Prosecutor’s report

WILLEMSTAD - The parliamentary inquiry committee Hospital Nobo Otrobanda does not align with the decision to file a report with the Public Prosecutor. Yesterday, it was announced...
- Advertisement -spot_img

PBC | IPKO zonder oppositie Curaçao

HomeLandenArubaPBC | IPKO zonder oppositie Curaçao
IPKO zonder oppositie Curaçao
IPKO zonder oppositie Curaçao

Het interparlementair IPKO begint vandaag, maar zonder de groep van negen oppositieleden van de Curaçaose Staten.

Reden is dat zij vinden dat de huidige regering van Curaçao de parlementaire spelregels vertrapt. Daarmee verwijst de groep van negen naar de installatie van zeven nieuwe parlementsleden vorige week.

Het IPKO duurt tot vrijdag 13 januari.

Bron: Persbureau Curacao

20 reacties

 1. @Postman441 schreef:
  ‘Wat een idiote argumentatie! Het gaat toch om Curacao?’
  Inderdaad, het gaat om Curacao! en dus…..?

  @Postman441 schreef;
  “Altijd maar wijzen naar een ander”…

  Inderdaad, en daar kunnen de Nederlandse parlementsleden wat van, het is niet voor noppes dat de Nederlanders, met name Nederlandse politici, al tientallen jaren “Internationaal vermaard” zijn om hun WIJSVINGER, maar dan bedoel ik ook echt internationaal vermaard. No joke, de wijsvingerverslaving van de Nederlanders behoord net als kaas, zwarte piet en tulpen opgenomen te worden in het nationaal erfgoed. 😆
  Dan heb ik het niet eens over Curacao, maar over die wijsvingerverslaving van de Nederlanders die over 2000 jaar nog immer besproken zal worden tijdens geschiedenislessen van de dan hopelijk bestaande beschavingen! Dus spreek jezelf aub niet tegen, het komt zo onnozel over.

  @Postman441 schreef ;
  “Eigen verantwoordelijkheid nemen? Ho maar!”

  Tja, en daar ben ik het volkomen eens met jou, onze Curapolitici weigeren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, het lijkt wel of zij aan ‘chronische onverantwoordelijkheid’ lijden, en volgens mij is het nooit anders geweest! Helaas heb ik er net als jij ook moeite mee, schandelijke troep beestmensen zijn het..ik walg van die gasten!

 2. Van de MFK en Korsou por nos tur porkeria wisten we al, niets aan te doen, de mondi heeft helaas ook stemrecht.

  Dat Braam zich daar als zeteldief en ontuchtpleger met minderjarigen bijvoegt verrast ons niets.

  Dat Moses zich ook bij dit gajes gevoegd heeft stelt wel teleur, ik had nog overwogen op haar te stemmen maar zij is ook niets meer dan een hypocriete opportunist gebleken.

  Jammer, en des te meer respect voor Leeflang.

 3. maffia en maffia marionetten horen ook niet in de staten, dus prima initiatief dat ze niet meer mee willen doen.
  goede opruiming….

 4. Nan a keda afó paso nan mes kier. Niun hende no a obligá nan. Nan asuntu ku NAN (parti di) pueblo ku a vota pa nan. E parti di pueblo ey mester reklamá nan representashon ku no ta tumando lugá den Staten, no otro ku si ta kumpli.

 5. tuurlijk lees en hoor ik het nieuws uit NL, elke dag, maar ik woon niet in NL ik woon hier en heb comentaar op de maffia hier en heb comentaar op dat schoorem wat in de staten loop te schreeuwen in plaats voor hun volk goed te regeren, maar nee terorrisren dat doen ze.

 6. Trouwens, leden van de Nederlandse penose/maffia, waaronder juristen, vastgoedmakelaars e.d., hebben al zitting in menig lokaal bestuur, zowel in Brabant als Gelderland.
  De lokale overheden in Nederland, (vaak uitgebreider dan het gehele politieke bedrijf op Curacao), zijn net zo belangrijk, zoniet op veel vlakken belangrijker dan het Nederlandse parlement c.q. de tweede kamer. In die provincies, vooral Brabant, ìs de verstrengeling van de onderwereld met de bovenwereld al een voldongen feit!

  http://www.gelderlander.nl/arnhem/cornielje-waarschuwt-voor-infiltratie-onderwereld-in-lokaal-bestuur~af2714a6/

 7. Wat een rust op IPKO. Misschien willen ze ook uit se Staten wegblijven voor de volgende 4 jaar dan kan eindelijk dit land ook vooruit gaan.

 8. De oppositie zal samen met de tot geweld aanzettende ‘heren’ van KFO wel buiten gaan staan te schreeuwen temidden van de standaard aanwezige betaalde protesteerders.

 9. luister je soms nieuws ? heb je gehoord hoeveel maffia die gewoon hun gaan gaat in Brabant, heb je wel gehoord hoe en wat de Nederlands politie doet met drugs die inkomen bij de haven van Rotterdam? ik hoort elke keer dat er alleen op Curaçao is Maffia en in Nederland niet he ?

 10. Het valt niet mee, buiten de boot vallen na de verkiezingen.
  Als dan zelfs het laatste touwtje wat achte die boot aanhang geen houvast biedt zijn de druiven zuur.
  Als je wilt laten weten dat je niet verzopen bent en dat je gehoord wil worden, moet je wel meepraten.

 11. Nou daar zijn wij helemaal niet treurig om, het lijkt mij niet fijn om met een steletje schooiers cq schreewers en veroordeelden makamba haters aan een tafel te zitten, die er alleen op uit zijn om de boel te desstabiliseren en te terorriseren. De reden van dief en fraudeur Gerrit de Raaf is dat hij zich niet durft te vertonen na zijn wanprestatie’s de laatste jaren, voor die anderen is de reden dat zij de gesprekken niet kunnen volgen omdat zij een eq van nog geen kind hebben, het lijkt mij ook niet leuk om als in nederland bekend staande en veroordeeld voor winkeldief stallen en benzienepomp overvaller staande crimineel aan de tafel te zitten. Dus ze gooien het weer op de rode kaart om zich zelf te beschermen en een ader zo als gewoonlijk de schuld te geven, stakkers zijn het meer niet, kunnen zij lekker mee demonstreren met peppie & kokkie. mij benieuwen hoevel mondi stakkers zij voor een flesje San Paulo bij elkaar kunnen snuffelen, en een protest bord om hun nek en in hun hand geven en flink schreeuwen, ik denk zoals elke keer een 150 man!, maar waar door valse media figuren de foto’s zo worden geschoten dat het er honderden zijn.

 12. mita hanja ku Roadrunner ta masha kontent ku loke ku ta pasa den parlamento wel mi ta bisa bo Road 21 parlamentario mester tin esey ta gewoon un feit mi ta hanja boso ta wak ku nan ta grita ora ku mester grita y tapa tur kos robes esey si ta bon mi ta recshona riba bo door ku mi ta hanja ku no ta ba su lugar ku e 9 nan mester keda afo y korda laga nos wak e kos manera ta ku e hendenan aki TAMBE a waordu skohe pa PUEBLO di KORSOW stop di hasi manera kos ku PUEBLO no a papia ban serio si

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties