28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 08:22

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | ‘Gerrit Schotte heeft geen politiek ambities meer’

Persbureau Curacao

Geruchten gaan dat Schotte een kerk zou willen beginnen. Bij zijn vrijlating legde de oud-premier uit dat zijn leven in handen van de Heer is | Persbureau Curacao

Willemstad – Gerrit Schotte heeft geen ambitie om terug te keren in de politiek. Dat laat zijn advocaat weten aan Nu.cw.

De oud-premier kwam afgelopen week vrij nadat hij twee derde van zijn tijd had uitgezeten in de SDKK-gevangenis vanwege ambtelijke corruptie en witwassen.

- Advertentie -

Eerder al had zijn partij, de MFK gezegd te hopen dat hij aanblijft als adviseur. Die kans acht zijn advocaat klein.

Geruchten gaan dat Schotte een kerk zou willen beginnen. Bij zijn vrijlating legde de oud-premier uit dat zijn leven in handen van de Heer is.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

18 reacties

 1. @ Masha Dushy 700 miljoen RdK verduistert samen met zijn zogenaamde schoon vader, de man is van ellende in zijn eigen kist gekropen!.

 2. This SOB knows that big bucks are to be made speaking from the good book. Put your own interpretation on what is written there and you’re well on your way. The born again corrupt convict will, for sure, be embracing the Gospel of Prosperity teachings. Just what 5ye island needs. Another criminal to suck the poor believers dry, again, big time.

 3. Ik snap die vonissen niet, moet ie 1,8 miljoen gulden betalen, terwijl het gejatte bedrag een veelvoud hiervan is. Weet iemand hoeveel?

 4. Domme domme Drechi, niemand is tegen de vrijlating van Schotte want hij heeft zijn straf, met fikse korting helaas, uitgezeten.

  We willen alleen dat hij nog 3 jaar gaat zitten, conform vonnis, voor niet betalen van 1.8 miljoen crimineel verkregen geld.

  En dat zijn byside, mafiameid Cicely van der Dijs, ook conform vonnis het gevang ingaat.

  En dat beiden dus geen nieuwe Brian Marianos worden.

 5. @Allen:
  U kunt collectief hoog springen of laag springen. Ik stel voor dat U met zijn allen laag springt, want dat is veel minder werk.
  Het recht heeft gezegevierd, en Hr Schotte is weer vrij, of U dat leuk vindt of niet.
  Daaaaag dames.

 6. Ik heb een tip voor de pers, geef deze man geen aandacht en platform meer om zijn shit verhalen te vertellen, iedereen met een normaal verstand weet toch dat deze vent niet deugd. laat hem met rust lekker naar de kerk gaan en heel veel bidden.

 7. De gast heeft holy roller aspiraties. Niet alleen kan hij daar brainless sheep followers tot zich toe trekken en zich daarvan verrijken, hij kan ook zijn “kerk” gebruiken voor money laundering purposes.

  P.S. Last but not least … iglesia di laba plaka deelt free Kool-Aid uit, it’s on the house.

 8. Oh dus zo wil gekke Gerrit de Raaf zijn 1/8 miljoen bij elkaar slepen, zogenaamd met de naam van de Heer. Gerrit blijft een ras schooier 1e klas. Ik had het gisteren al voorspeld, ben benieuwd in welke schuur cq Gods huis hij zijn eigen evengelie gaat verkondigen. Zullen wel Haag preken worden, aangezien een kerk wel snel in de jens zal staan, zo niet aangestoken door zijn schuld eisers die hij tot op het bot heeft belazert, als niet Den Heren zelf, O nee die heeft hem alle zonden vergeven!??. Gerrit de Raaf blijft en is een 1e klas Rat.

 9. In de States blijken ze inderdaad veel meer naar zich toe te kunnen graaien. Dat lukt je zelfs in een bananenrepubliek niet.
  Maar pas op: soms zien ze daarna een tweede licht en willen dan met dat geld alsnog de politiek in.

 10. Ha, ha Schotte als tv dominee.

  Geen slecht verdienmodel met het oerdomme volk hier, en je kunt het doen met alleen 3 jaar MAVO.

  Praise the lord with all you can afford!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -