PBC | ‘Gerrit Schotte heeft geen politiek ambities meer’

Persbureau Curacao

Geruchten gaan dat Schotte een kerk zou willen beginnen. Bij zijn vrijlating legde de oud-premier uit dat zijn leven in handen van de Heer is | Persbureau Curacao

Willemstad – Gerrit Schotte heeft geen ambitie om terug te keren in de politiek. Dat laat zijn advocaat weten aan Nu.cw.

De oud-premier kwam afgelopen week vrij nadat hij twee derde van zijn tijd had uitgezeten in de SDKK-gevangenis vanwege ambtelijke corruptie en witwassen.

Eerder al had zijn partij, de MFK gezegd te hopen dat hij aanblijft als adviseur. Die kans acht zijn advocaat klein.

Geruchten gaan dat Schotte een kerk zou willen beginnen. Bij zijn vrijlating legde de oud-premier uit dat zijn leven in handen van de Heer is.

Bron: Persbureau Curacao

18 Reacties op “PBC | ‘Gerrit Schotte heeft geen politiek ambities meer’

 1. Abraham Mossel

  @ Masha Dushy 700 miljoen RdK verduistert samen met zijn zogenaamde schoon vader, de man is van ellende in zijn eigen kist gekropen!.

 2. Showroe di Emmastad

  This SOB knows that big bucks are to be made speaking from the good book. Put your own interpretation on what is written there and you’re well on your way. The born again corrupt convict will, for sure, be embracing the Gospel of Prosperity teachings. Just what 5ye island needs. Another criminal to suck the poor believers dry, again, big time.

 3. Ik snap die vonissen niet, moet ie 1,8 miljoen gulden betalen, terwijl het gejatte bedrag een veelvoud hiervan is. Weet iemand hoeveel?

 4. Wedden dat er binnen niet al te lange tijd een overspelrelletje ontstaat.?

 5. Domme domme Drechi, niemand is tegen de vrijlating van Schotte want hij heeft zijn straf, met fikse korting helaas, uitgezeten.

  We willen alleen dat hij nog 3 jaar gaat zitten, conform vonnis, voor niet betalen van 1.8 miljoen crimineel verkregen geld.

  En dat zijn byside, mafiameid Cicely van der Dijs, ook conform vonnis het gevang ingaat.

  En dat beiden dus geen nieuwe Brian Marianos worden.

 6. Nee nee hij gaat rentenieren .

 7. Drechi pa bosnan Tur

  @Allen:
  U kunt collectief hoog springen of laag springen. Ik stel voor dat U met zijn allen laag springt, want dat is veel minder werk.
  Het recht heeft gezegevierd, en Hr Schotte is weer vrij, of U dat leuk vindt of niet.
  Daaaaag dames.

 8. Ik heb een tip voor de pers, geef deze man geen aandacht en platform meer om zijn shit verhalen te vertellen, iedereen met een normaal verstand weet toch dat deze vent niet deugd. laat hem met rust lekker naar de kerk gaan en heel veel bidden.

 9. De gast heeft holy roller aspiraties. Niet alleen kan hij daar brainless sheep followers tot zich toe trekken en zich daarvan verrijken, hij kan ook zijn “kerk” gebruiken voor money laundering purposes.

  P.S. Last but not least … iglesia di laba plaka deelt free Kool-Aid uit, it’s on the house.

 10. Santa maria schotte de curacao verlos ons van de haagse duivels nu en altijd, amen, amen, amen.

 11. Abraham Mossel

  Oh dus zo wil gekke Gerrit de Raaf zijn 1/8 miljoen bij elkaar slepen, zogenaamd met de naam van de Heer. Gerrit blijft een ras schooier 1e klas. Ik had het gisteren al voorspeld, ben benieuwd in welke schuur cq Gods huis hij zijn eigen evengelie gaat verkondigen. Zullen wel Haag preken worden, aangezien een kerk wel snel in de jens zal staan, zo niet aangestoken door zijn schuld eisers die hij tot op het bot heeft belazert, als niet Den Heren zelf, O nee die heeft hem alle zonden vergeven!??. Gerrit de Raaf blijft en is een 1e klas Rat.

 12. Hoe was het gezegde alweer: “Als de vos de Passie preekt, boer pas op je ganzen.”

 13. Gezien je trackrecord en verspeelde credit; eerst zien Gerrit, en dan geloven. Amén!

 14. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 15. Jim Jones de tweede? Tegen de tijd dat hij emmers met cool-aid begint klaar te zetten moet je gaan oppassen …..

 16. Zat hij in dezelfde cel als zelfverklaard apostel Orlando B?

 17. In de States blijken ze inderdaad veel meer naar zich toe te kunnen graaien. Dat lukt je zelfs in een bananenrepubliek niet.
  Maar pas op: soms zien ze daarna een tweede licht en willen dan met dat geld alsnog de politiek in.

 18. Ha, ha Schotte als tv dominee.

  Geen slecht verdienmodel met het oerdomme volk hier, en je kunt het doen met alleen 3 jaar MAVO.

  Praise the lord with all you can afford!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *