PBC | Geperste marihuana in repen chocola

De man verklaarde de koffer thuis zelf ingepakt te hebben.

Een 41-jarige man is gisteren veroordeeld voor het smokkelen van marihuana. 10 januari kwam hij aan met Airberlin vanuit Düsseldorf met 525 gram verpakt in snoepjes en repen chocola.

De man verklaarde de koffer thuis zelf ingepakt te hebben. Hoe de snoepjes uiteindelijk in zijn koffer kwamen, was hem een raadsel. Daar geloofde de rechter weer niets van en gaf hem 270 dagen cel, waarvan de helft voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Geperste marihuana in repen chocola

 1. Erger, nederwiet is ongewoon sterk en verslavend ook nog! Het wordt tot de hard-drugs gerekend, dus ook nog eens levensgevaarlijk..
  Er bestaat geen betere marijuana dan Colombiaanse ‘punto rojo’ of nog beter, hoewel tegenwoordig een zeldzaamheid en duur, echte fijne Colombiaanse ‘golden leaf’.

 2. @Enri: neem van mij aan dat ik veel verstand heb van wiet.

  Jij blijkbaar niet. Een kenmerk van nederwiet is met name het ultra lage gehalte aan CBD. Juist de stof die de verlangde werking van THC teniet doet.

  Daarbij: ach, laat ook maar.

 3. @LaStiwz je hebt geen kennis van goede wiet.. Europese wiet is kwalitatief beter dan die in Colombia of Jamaica. Daar worden ze niet in bossen gekweekt maat in gesloten ruimte of kassen onder speciale lampen op temperatuur met dure mest en voedingstoffen en de bewatering is computergestuurd. Zo krijgt je een hoge gehalte van THC en CBD in die wiet.

  Daarom hebben ze nu verbod op alle growshops (kweekmiddelen).

  http://www.parool.nl/binnenland/growshops-in-amsterdam-blijven-ondanks-verbod-gewoon-open~a3874046/

 4. Marihuana smokkelen van Duitsland naar Curacao.
  Ik snap het niet.
  Maar dat heb ik wel vaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *