27 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 19:31

PBC | Arts komt terug om te helpen met coronazorg: “Ik voelde een soort plicht om te helpen omdat ik uit Curaçao kom”

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Lung Jeung is geboren en getogen op Curaçao. Momenteel werkt hij als arts-assistent bij de afdeling Neurologie afdeling in het Amsterdam UMC.   Toen hij...

ParadiseFM | Plachi di dia dinsdag opgeheven; avondklok blijft

De ‘plachi di dia’-regeling wordt vanaf dinsdag 11 mei opgeheven. Dat heeft premier Rhuggenaath vanmiddag bekend gemaakt.  Op Moederdag 9 mei en maandag 10 mei is de...

PBC | Coronamaatregelen eerder dan verwacht versoepeld

Persbureau Curacao Vanaf dinsdag 11 mei zullen de coronamaatregelen op Curaçao worden versoepeld. Eerst zou dat over negen dagen, op 17 mei zijn. Volgens demissionair premier Eugene Rhuggenaath...

PBC | Zondag kans op regen en onweer

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een storing die naar verwachting de lokale eilanden in de komende 24 tot 36 uur zal treffen, bevindt zich momenteel boven het zuidoosten van...

AVC | ‘Toezicht op financiële instellingen Curaçao is te vrijblijvend’

Servaas Houben en Ronald Ketellapper | Achterkant van Curacao Het toezicht in Curaçao op financiële instellingen is te vrijblijvend, verouderd en houdt onvoldoende rekening met de risico’s waaraan...

Column Hessels | Verkiezingsfraude?

Door Armand Hessels Direct na de aankondiging van de Kiesraad dat die bij de komende verkiezingen gebruik wilde maken van een scansysteem om de besmettingskans te verminderen en...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Financiële chaos Curaçaohuis

PBC | Financiële chaos Curaçaohuis

Whiteman houdt de zaak onder de pet | Foto Foto Persbureau Curacao
Whiteman houdt nieuw SOAB rapport onder de pet | Foto Persbureau Curacao

DEN HAAG – Er is bijna een half miljoen gulden zoek in het Curaçaohuis. De financiële chaos onder gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels is ernstiger dan gedacht.

Dat schrijft het Antilliaans Dagblad op basis van inzage in een nieuw onderzoek van SOAB, de overheidsaccountant. De afgelopen jaren heeft zij spullen gekocht, die nergens te vinden zijn. Het budget is in 2014 en 2015 met ruim een miljoen gulden overschreden.

Het SOAB-rapport is nog steeds niet vrijgegeven aan het parlement. Volgens de krant houdt de premier de zaak onder de pet.

Bron: Persbureau Curacao

Dossier Marvelyne Wiels

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Zeker weten, wij vergeten niets. MFK/PS/MAN hebben het vuurtje aangestoken en PS/PAIS/NVP/Sulvaran (en PAR) zijn blijven dansen rond dezelfde vlammen. Het is tijd het kamp op te breken en het vuur te doven. Genoeg gefeest!

 2. Stanley je hebt helemaal gelijk en stelt terecht de vraag, maar wie dan wel? Wie is nog te vertrouwen? Het wordt interessant, zolang de meerderheid gebruikt maakt van haar stemrecht en niet thuis blijft zitten uit onvrede.

 3. deze coalitie mag nooit maar ook nooit meer terug komen.
  fraudelyne,alex rosaria,navaro,en die walgelijke typen blijven zitten waar ze zitten.weg met de Curacao huis heeft geen toegevoegde waarde.
  Maar wie dan wel? de nieuwe partijen zitten ook vol van deze misbaksel
  We zijn overgeleverd aan deze hufters.God spaar ons,ik weet het niet wie is nog te vertrouwen? ze hebben bloed aan hun handen of hebben het land Curacao naar de ondergang geholpen.

 4. Als fraudelijne ooit een uitkering gaat aanvragen in nl,( want zij krijgt never nooit meer een normale baan) krijgt zij niks nada never nooit een Eurotje sociale uitkering ” daar zorg ik persoonlijk voor, geloof mij maar” tot dat zij haar eigen huis en het laatste papiertje van haar eigen bank saldo heeft op gevreten, zij zal in Curacrim een uitkering moeten gaan aanvragen omdat haar laatste werkgever in Curacrim is gevestigt. mooie uitkering voor alleenstaande moeder 275,00 nafjes in de maand, ik denk dat zij zich voor die tijd al heeft verhangen in het gevang, net zoals Pretu?.

 5. Als er aangifte word gedaan!. Welk OM gaat dan kijken of er een onderzoek komt te ja of te nee, als dat het OM van NL word kan Fraudelijne wel gaan vluchten daar zij dan zeker alles kwijt raakt, af gepakt door het leegroofteam van het OM NL, en die zijn ook niet om te kopen door dit v$swijf alla uitgeleefde stoep$$$$. Dit zelf vol gevreten everzwijn monster mag haar verdiende straf niet ontlopen, als zij haar verdiende straf wel ontloopt zou dit de ondergang van de democratie zowel op Curacrim als in Nederland betekenen, wie weet, dit v$swijf is veel tot veel in staat met haar ongekende! macht!, maar zoveel macht!zou ze toch niet hebben, neem ik aan, of misschien van wel, als dat wel zo is, dan wonen er eerdaags ijsberen op Chrisstoffelberg.

 6. Je kunt je afvragen wie erger is. Het ordinaire viswijf Wiels in het Curacahuis of het laffe waswijf Rosaria in de Staten die het allemaal wel goed vindt.

  De PAIS payaso.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties