PBC | Financiële chaos Curaçaohuis

Whiteman houdt de zaak onder de pet | Foto Foto Persbureau Curacao

Whiteman houdt nieuw SOAB rapport onder de pet | Foto Persbureau Curacao

DEN HAAG – Er is bijna een half miljoen gulden zoek in het Curaçaohuis. De financiële chaos onder gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels is ernstiger dan gedacht.

Dat schrijft het Antilliaans Dagblad op basis van inzage in een nieuw onderzoek van SOAB, de overheidsaccountant. De afgelopen jaren heeft zij spullen gekocht, die nergens te vinden zijn. Het budget is in 2014 en 2015 met ruim een miljoen gulden overschreden.

Het SOAB-rapport is nog steeds niet vrijgegeven aan het parlement. Volgens de krant houdt de premier de zaak onder de pet.

Bron: Persbureau Curacao

Dossier Marvelyne Wiels

8 Reacties op “PBC | Financiële chaos Curaçaohuis

 1. Zeker weten, wij vergeten niets. MFK/PS/MAN hebben het vuurtje aangestoken en PS/PAIS/NVP/Sulvaran (en PAR) zijn blijven dansen rond dezelfde vlammen. Het is tijd het kamp op te breken en het vuur te doven. Genoeg gefeest!

 2. De wanorde is begonnen bij de MAN-MFK en PS.. laten we dat niet vergeten!

 3. Stanley je hebt helemaal gelijk en stelt terecht de vraag, maar wie dan wel? Wie is nog te vertrouwen? Het wordt interessant, zolang de meerderheid gebruikt maakt van haar stemrecht en niet thuis blijft zitten uit onvrede.

 4. deze coalitie mag nooit maar ook nooit meer terug komen.
  fraudelyne,alex rosaria,navaro,en die walgelijke typen blijven zitten waar ze zitten.weg met de Curacao huis heeft geen toegevoegde waarde.
  Maar wie dan wel? de nieuwe partijen zitten ook vol van deze misbaksel
  We zijn overgeleverd aan deze hufters.God spaar ons,ik weet het niet wie is nog te vertrouwen? ze hebben bloed aan hun handen of hebben het land Curacao naar de ondergang geholpen.

 5. krijgt ze nog steeds die toelage voor haar huis?

 6. Abraham Mossel

  Als fraudelijne ooit een uitkering gaat aanvragen in nl,( want zij krijgt never nooit meer een normale baan) krijgt zij niks nada never nooit een Eurotje sociale uitkering ” daar zorg ik persoonlijk voor, geloof mij maar” tot dat zij haar eigen huis en het laatste papiertje van haar eigen bank saldo heeft op gevreten, zij zal in Curacrim een uitkering moeten gaan aanvragen omdat haar laatste werkgever in Curacrim is gevestigt. mooie uitkering voor alleenstaande moeder 275,00 nafjes in de maand, ik denk dat zij zich voor die tijd al heeft verhangen in het gevang, net zoals Pretu?.

 7. Abraham Mossel

  Als er aangifte word gedaan!. Welk OM gaat dan kijken of er een onderzoek komt te ja of te nee, als dat het OM van NL word kan Fraudelijne wel gaan vluchten daar zij dan zeker alles kwijt raakt, af gepakt door het leegroofteam van het OM NL, en die zijn ook niet om te kopen door dit v$swijf alla uitgeleefde stoep$$$$. Dit zelf vol gevreten everzwijn monster mag haar verdiende straf niet ontlopen, als zij haar verdiende straf wel ontloopt zou dit de ondergang van de democratie zowel op Curacrim als in Nederland betekenen, wie weet, dit v$swijf is veel tot veel in staat met haar ongekende! macht!, maar zoveel macht!zou ze toch niet hebben, neem ik aan, of misschien van wel, als dat wel zo is, dan wonen er eerdaags ijsberen op Chrisstoffelberg.

 8. Je kunt je afvragen wie erger is. Het ordinaire viswijf Wiels in het Curacahuis of het laffe waswijf Rosaria in de Staten die het allemaal wel goed vindt.

  De PAIS payaso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *