PBC | Fietsbrommertjes niet toegestaan

Fietsbrommertjes niet toegestaan

Fietsbrommertjes niet toegestaan

WILLEMSTAD – Je ziet ze steeds vaker rijden, fietsen die omgebouwd zijn tot brommer. Vaak niet meer dan een hulpmotortje, maar creatief geplaatst op het frame van de fiets. Omdat ze geen keuringskaart hebben, mogen deze voertuigjes niet de weg op. 

Gisterne hield de politie zo’n fietsbrommer aan. De bestuurder had ook nog wat marihuana bij zich en kon zowel de fiets als de drugs inleveren. Hij zit voorlopig vast.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Fietsbrommertjes niet toegestaan

 1. Doet de jeugd iets leuks, wat wij vroeger ook deden, wordt het meteen gestopt.

 2. De politie wil ons toch niet vertellen dat al die verhoogde, verlaagde, verlengde, opgevoerde Quads, motoren zonder uitlaat etc wel aan de eisen van een keuring voldoen ?
  Al die zooi hoort niet op de weg thuis.
  Vervolgens rijdt vrijwel geen enkele motor- of scooterrijder met helm, terwijl dat wel verplicht is, maar de politie doet niets.
  Dan hebben we nog de ladingen jokers in pick ups en andere onveilige manieren van transport, dus misschien een idee om daar ook eens op te focussen alvorens we dit soort knutselwerk van de weg halen ?
  Ik geloof niet dat dit soort fietsen erg hard over de weg gaan en ik zie ze ook geen Wheelie maken.

 3. Alexander Baldal

  Wat een onzin weer. Laat ze de echte bandieten zoeken ipv hun tijd te verdoen met gewone burgers die handig zijn en een wietje willen. Ik word er ziek van.

 4. Ook al te lui om te fietsen !!!?? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *