PBC | Emotie tijdens rechtszaak pontjesbrugmoord

Het OM eist 16 jaar cel voor doodslag. Uitspraak over drie weken | Extra

‘Als je een wapen op zak draagt, heb je de bedoeling die te gebruiken.’ Dat zei de moeder van D’Xiane Ogenio gisteren in de rechtbank.

Haar zoon werd na afloop van de Tienerparade doodgeschoten aan de voet van de Pontjesbrug. De 23-jarige D’Edison Soto Osorio schoot drie keer op Ogenio omdat die te intiem met zijn vriendin zou zijn geweest.

Beelden van die bewuste avond, zorgde voor veel roering in de rechtszaal. Het OM eist 16 jaar cel voor doodslag. Uitspraak over drie weken.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Emotie tijdens rechtszaak pontjesbrugmoord

  1. Zie je wel waarom ik jouw Eric Lapdance noem, ik wist dat je ooit uit de kast zal komen. Nu kan je ook direct Brechi pe uit de kast halen.

  2. @Jeremy, We can conclude that especially criminals on Curacao walk around with guns..

  3. ericlapas

    Het trieste in dit geval is, de slachtoffer was een voorbeeldige jongeman. Hij zat op school en werkte in de avonduren dus niet iemand waarbij je zou denken dat hij betrokken zal raken bij een schietpartij. Zelf leef ik ook elke dag met die vrees. Ik ben namelijk een billenman en mij vrees is dat ik ooit naar de verkeerde billen kijk.

  4. … Just because you are carrying a gun doesn’t mean you intend to kill people. It means you intend to defend yourself should the situation arises. However, the scumbag who killed this kid because of his pathetic insecurities should be given a life sentence as this was clearly intentional and he will always be a danger to society.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *