PBC | Elmer ‘Kade’ Wilsoe niet langer verdachte in moordzaak Wiels

Persbureau Curacao

Wilsoe wil nu schadevergoeding, maar het OM zegt dat het nooit in de media is gekomen met de boodschap dat de oud-minister verdachte is.

Willemstad – Elmer ‘Kade’ Wilsoe wordt niet langer verdacht van betrokkenheid bij de moord op Helmin Wiels.

De rechter had vorige week gezegd dat vervolging gestaakt moet worden, omdat er geen voortgang is in het strafonderzoek.

Wilsoe had daartoe een verzoek gedaan, omdat het allemaal zo lang duurde. Het Openbaar Ministerie legt zich neer bij die uitspraak.

Wilsoe wil nu schadevergoeding, maar het OM zegt dat het nooit in de media is gekomen met de boodschap dat de oud-minister verdachte is. Dat heeft hij zelf gedaan.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Elmer ‘Kade’ Wilsoe niet langer verdachte in moordzaak Wiels

  1. Ook vreemd , heel vreemd .

  2. Abraham Mossel

    De riool rat Elmer ‘ KADE ‘ Wilsoe wil ondanks dat hij al tig jaren 15 K pm voor niks doen op zijn bankrekening gestort krijgt, als nog de laatste guldens uit de zo goed als lege staats kas van curacrim ( ook door zijn toedoen ) in zijn eigen zakken proppen, zou je zo’n figuur niet direct achter het behang willen plakken, ik doe het met liefde en ook nog wel gratis.

  3. Showroe di Emmastad

    Hitting Heiko where it hurts! Maar ja, Hollandse rechters. Die zijn zo ontzettend krenterig.
    If Bertie has the cojones: the club that leaked the narrative is target-rich. yo friend Jasmine can help, name and shame there, expose their methods and their native help, help their vaycaystay and careers along. Just a suggestion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *