PBC | Eerste vrouwelijke Curacaose vliegtuigmonteur

Chery-Anne Bernadina | Persbureau Curacao

Chery-Anne Bernadina | Persbureau Curacao

ZWOLLE – Chery-Anne Bernadina is de eerste vrouwelijke vliegtuigmonteur uit Curaçao. Chobby, zoals haar vrienden haar noemen, haalde haar diploma in Zwolle. 

Ze is oud-leerlinge van het St. Jozef VSBO. Van de 20 studenten met wie zij de opleiding in Nederland begon, zijn er vier doorgegaan en geslaagd. De opleiding duurde drie jaar. Ze kan nu terecht bij luchtvaartmaatschappijen en bij Defensie.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Eerste vrouwelijke Curacaose vliegtuigmonteur

 1. Abraham Mossel

  O ik was vergeten te zeggen tegen Rick, jij bent toch Jos of Anthony, of een van die MFK neemende schotje figuren.

 2. Abraham Mossel

  @ Rick, die zijn zeker goede berichten en dat geeft weer een beetje moed in de mens en toekomst. Maar die bagger zo als jij het noemt over Gerrit de Raaf, zal door mij met veel inzet juist nog meer worden uitgekost over deze Loser en puur narsict, dit soort moet tegen gehouden worden met alles wat je ook maar in je eigen bezit hebt om te doen, en ik vind het geen bagger maar waarheid Rick, jij woond hier waarschijnlijk niet, of misschien sinds kort en ben je ook al met boter en suiker bestrooid door de besmetting MFK/REFORMA, doei?.

 3. Niet overdrijven het gaat hier om een MBO opleiding. Met deze opleiding moet je jaren meelopen voordat je aan een vliegtuig mag sleutelen.

 4. Hopi bon. Pabien!

 5. geheel eens!

 6. Ik stel voor dat we die bagger over Schotte vervangen door dit soort berichten.

 7. Top. Pabien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *