PBC | Deal Avianca Insel bijna mislukt door Schotte

 Schotte met Carlos Londono (On Vacation) en (rechts) German Eframovich (Avianca)

Het heeft een haar gescheeld of de deal tussen Avianca en Insel zou zijn mislukt. De Colombiaanse maatschappij was in onderhandeling met Insel en de Curaçaose overheid, toen MFK-Statenlid Gerrit Schotte zich er mee ging bemoeien.

Hij nodigde zichzelf uit op dienstreis met voormalig minister Errol Goeloe en CTB-directeur Hugo Clarinda en bracht verslag uit in de media. Daar was de top van Avianca niet van gediend. Die legden daarop het overleg stil.

De gesprekken zijn inmiddels weer hervat. Avianca zal Insel Air waarschijnlijk overnemen zonder de schulden van de maatschappij. De naam Insel verdwijnt ook.

Bron: Persbureau Curacao

13 Reacties op “PBC | Deal Avianca Insel bijna mislukt door Schotte

 1. Laten we inderdaad eindelijk eens ophouden met het op dienstreis sturen van criminelen als Schotte, Constantia, Thode, Cooper en Wilsoe en leeghoofden met het IQ (en in het geval van Pik Pisas ook de stem) een kabriet.

  We hebben ons al jaren internationaal belachelijk gemaakt met the three stooges Schotte, Stella van Rijn en Ramsay Soemanta.

  Avianca was inderdaad zeer ontstemd nu hun CFO internationaal in de media is verschenen op de foto met de publiciteitsgeile criminele dorpsidioot Schotte.

  Weer zeer slechte PR voor Curacao, net als eerder bij het Parlatino.

 2. Nu de beschaafde partijen een meerderheid in de Staten hebben kunnen zij dienstreizen van criminelen voorkomen.

  Daarom ben ik zo teleurgesteld dat MAN, PAR en PIN ermee ingestemd hebben dat de lolo van Soto, Pik Pisas, de aartsluie Menki Rojer en het ergst van allemaal de crimineel Wilsoe vorige week naar het IPKO in Nederland zijn gestuurd.

  Shame on you, MAN, PAR en PIN!

  On topic: hulde aan Margret Smeets die de president van Avianca mooi in zijn hemd heeft gezet door zijn vrijage met Schotte te publicwewn wn bekritiseren.

 3. @Wim
  Margret Smeets is geen Dhr.

  Hulde aan Margret die altijd de vinger aan de pols houdt.

 4. Brian Ik hoop dat de nieuwe kabinet werk daarvan maakt zodat Girigoria alles terugbetaald.

  Ook zou de Amerikanen moeten onderzoeken hoe die man daar naar toe kunnen reizen.

 5. Enri, Is het al zeker dat Girigoria alles gaat terug betalen?

  Hoe komt Schotte trouwens Amerika in? Hij kan geen esta krijgen als veroordeelde of hij heeft gelogen. Opvallend daar je zou verwachten dat de US Border Control wel goed in de gaten houdt wie er binnen komt

 6. Goed gedaan Margret Smeets, die eerder ook al Parlatino in een moeilijk parket bracht door een brief aan hen te schrijven over de aanwezigheid van draaideurcrimineel Schotte daar.

 7. Abraham Mossel

  Kun je nagaan wat het land curacao boven het hoofd heeft gehangen als de zwerver en pathologische beroeps leugenaar Gerrit de Raaf (dief ) weer aan de macht was gekomen met zijn maffia club. Alles was weer binnen een sneltrijnvaart door gerrit naar de kloten geholpen ff snel en gouw voor dat hij zelf op de blaren moest gaan zitten, z’n hufter is het wel, ik niks jullie ook niks nada nopes is zijn standpunt.

 8. Er staat vermeld:
  Hij nodigde zichzelf uit op dienstreis met voormalig minister Errol Goeloe en CTB-directeur Hugo Clarinda en bracht verslag uit in de media. Daar was de top van Avianca niet van gediend. Die legden daarop het overleg stil.

  Girigoria deed hetzelfde toch? Maar zij moet wel alles terugbetalen, mijn menig is dat deze 3 personen ook alles moeten terugbetalen.

 9. Curaçao Independiente

  Gezien de korte wisseling van wacht tussen dec.’16 – eind mei’17 (Kabinet Koeiman, Kabinet Pisas (dimensionair) en recentelijk Kabinet Rhuggenaath) zou me niks verbazen dat Synergy/Avianca de onderhandelingen op een lag pitje zette! De realiteit waar echt aandacht voor moet zijn is na de inzet van de verschillende kabineten, Insel Air opgedoekt zal worden. Maar land Curaçao op advies van de Commissie van wijze mannen heeft gewoon 33 miljoen van geinnde belasting geld over de balk gegooid. Terwijl er op andere terreinen tekorten zijn, zoals in het onderwijs. Dus wie gaat hiervoor boeten, nu de onderhandelingen niet een grote succes zal worden, als gedacht?

 10. Wim en Willem precies we worden leeggeroofd, kaalgeplukt en naar de klote geholpen en straks komt een gefrustreerd iemand aan en scheld ons allemaal uit met drechi pa bosnan tur en als iemand van wat zegt worden ze ook bedreigd.

 11. Schotte Maakt alles kapot, het wordt tijd dat hij eens flink aangepakt wordt.

 12. De bende van 12 brengt nog steeds grote schade aan ons volk en het land Curacao.

 13. Gelukkig heeft mijnheer Smeets met zijn brief aan Avianca en de media daar even duidelijk gemaakt dat de directie van Avianca aan tafel zat met de grootste crimineel uit de politieke geschiedenis van ons koninkrijk.

  Met name in de USA, een belangrijk land voor Avianca, is men daar absoluut niet van gediend.

  Misschien kan hij de Nederlandse IPKO deelnemers ook even uitleggen wie Elmer Wilsoe is waarmee ze vorige week vergaderd hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *