29 C
Willemstad
• woensdag 6 december 2023

CC | The CMC General Practitioner Post will open on January 1st, as promised

WILLEMSTAD - A long-awaited improvement in the healthcare system of Curaçao is on the horizon. Jerry Semper, chairman of the Curaçao General Practitioners Association (CHV), confirms that...

DH | Companies gather to discuss mobilisation of St. Maarten diaspora in the Netherlands

PHILIPSBURG--Representatives of numerous companies recently gathered at the Government Administration Building where Memory Group Chief Executive Officer (CEO) Geert Nab and Chief Operations Officer (COO) Mylene Van...

CN | Landsverordening op de Kansspelen klaar om aangeboden te worden

Jeffrey Noeken | CasinoNieuws Op 14 december wordt een informatiemiddag georganiseerd op Curaçao over de conceptwet Landsverordening op de Kansspelen. In de uitnodiging laat minister Silvania weten dat...

Democracy now! | Tuesday, December 5, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 5 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Sinterklaas wenst Curaçao een fijne pakjesavond

Sinterklaas is de afgelopen weken, en zeker de laatste dagen, druk bezig geweest en ook vanavond heeft hij nog een vol programma voor de boeg. De goedheilig man...
- Advertisement -spot_img

PBC | Curaçaose overheid ziet diverse kansen in aankoop Campo

HomeLandenCuraçaoPBC | Curaçaose overheid ziet diverse kansen in aankoop Campo

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De Curaçaose regering zegt volop mogelijkheden voor toekomstige projecten te zien in het verworven vastgoed ter waarde van Naf. 8 miljoen. Zo ligt het strategisch nabij de luchthaven en biedt het diverse toepassingsmogelijkheden.

De opties die nu op tafel liggen zijn onder meer een behandelcentrum voor personen met specifieke behoeften of ontwikkelingsprojecten gerelateerd aan luchthavenfaciliteiten.

Een toeristische vestiging behoort ook tot de mogelijkheden en een multifunctioneel centrum wordt ook genoemd.

Voortzetting van de huidige functie van het pand staat ook op het lijstje van de overheid en ook het bieden van onderdak aan personen in nood of het dienstdoen als een schuilplaats.

De aankoop werd door de regering gedaan na een positieve beoordeling van diverse adviezen. Het Openbaar Ministerie heeft bevestigd dat het eigendom officieel is overgedragen aan de Curaçaose overheid.

Bron: Persbureau Curacao

7 reacties

 1. Het is wel duidelijk waar Pikkies prioriteiten liggen: Feesten, zuipen en wippen. Echt iemand om een land als Curaçao te leiden dus. Hij was niets, het is niets, en hij zal nooit wat anders worden dan een klaploper. Wat is het eiland toch diep afgezakt met figuren als Pik Pisas aan het roer.

 2. De minister president wilde er persė zelf bij zijn bij de aankoop van dit bordeel(perceel). Weer een foto-op voor het MFK-rapalje, vooral omdat een verkiezingsbelofte ingelost moest worden.
  Pik Payaso, Blooper en ander MFK-tuig eisen in de nieuwe neukschuur voor zichzelf recht op zachte prijsjes en/of prima nocta.

 3. Drechi na bosnan tur, duidelijk werkt u bij de overheid of bent u een f&f van een iemand die bij de overheid werkt,en voelt u zich aangesproken, gepikeerd. U duid geen kritiek, dat zegt veel over u. Ik ben zeker niet jaloers en heb geen huis dat een centrum kan worden om het te inspecteren,u bent aan de verkeerde adres! Ha!ha!ha!

 4. @Sonja:
  Jij bent gewoon jaloers dat de eerste keuze, jouw huis, door de tweede keuze is overtroffen. Maar niet getreurd: Athur en c.s. zullen je zeker helpen door vaste klanten te worden aan jouw “centrum”

 5. Ja zekker! Alle mannen die bij de overheid werken en hun f&f kunnen binnenkort een gratis bezoekje doen bij het prostitutie center na renovatie en heropening.Zogenaamd om de overheids ” investering” te evalueren. Ha!Ha!ha!

 6. “De opties die nu op tafel liggen zijn onder meer een behandelcentrum voor personen met specifieke behoeften of ontwikkelingsprojecten gerelateerd aan luchthavenfaciliteiten.
  Een toeristische vestiging behoort ook tot de mogelijkheden en een multifunctioneel centrum wordt ook genoemd.
  Voortzetting van de huidige functie van het pand staat ook op het lijstje van de overheid en ook het bieden van onderdak aan personen in nood of het dienstdoen als een schuilplaats.”

  Gebakken lucht van een doorgesnoven overheid!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties