PBC | Curaçao inmiddels 12 uur zonder stroom

Persbureau Curacao

nog geen stabiele situatie | Persbureau Curacao

Willemstad – Curaçao zit inmiddels 12 uur zonder stroom. Het electriciteitsbedrijf laat vanmorgen weten dat het na verschillende intensieve pogingen om de stroomvoorziening te herstellen, nog geen stabiele situatie gerealiseerd heeft om een ​​consistente stroomvoorziening voor de gemeenschap te garanderen.

“Het is van het grootste belang dat we een succesvolle start garanderen van onze productie-eenheden bij onze dieselfabriek op het terrein van de Isla-raffinaderij. Dat is precies wat er momenteel gebeurt.”

Dit zegt het bedrijf om 7 uur vanmorgen op Facebook.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Curaçao inmiddels 12 uur zonder stroom

 1. Wim @ nu raakt je een heel gevoelig snaar, want nan mes por

 2. “Dit zegt het bedrijf om 7 uur vanmorgen op Facebook.”
  Als je geen stroom hebt kan Aqualectra alles op Facebook zetten wat ze willen maar niemand kan dat lezen. Zeker mensen die ook geen Internet hebben.
  Het zou wenselijk zijn als men via radio wat meer info zou geven. Er zijn radiostations die dit makkelijk aankunnen. Een radio op batterijen hebben de meeste mensen wel.
  Geef een bulletin op even uren uit dan informeer je de bevolking.

 3. De niet door enige integriteit noch kennis van zaken gehinderde Neysa Isenia (als finance manager / CFO bij Girobank verantwoordelijk voor een verlies van 715 miljoen!) bedankte de 800 werknemers van Aqualecta, allemaal Yu di Korsow.

  Maar zit Aqualectra nu juist niet in de problemen omdat het 100% Yu di Korsow is?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *