27 C
Willemstad
• dinsdag 3 oktober 2023

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...

PBC | Centrale Bank: Aanzienlijke risico’s bedreigen economische groei Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Ondanks hoopvolle groeicijfers, waarschuwt CBCS-president Richard Doornbosch voor aanzienlijke risico’s die het economisch herstel kunnen bedreigen. Het niet bereiken van een oplossing voor ENNIA...

ParadiseFM | Woensdag inaugurele vlucht Avior airlines

De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij Avior gaat weer op Curaçao vliegen. De eerste vlucht vanuit Caracas start op 4 oktober. Dat meldt het Curaçaose toeristenbureau. Avior is de derde...

ParadiseFM | Elizabeth de Cuba nieuw Cft-lid

Elizabeth de Cuba is voorgedragen als lid van het Cft. De Rijksministerraad is vandaag daarmee akkoord gegaan. Zij volgt per 1 oktober Gregory Damoen op als lid...

ParadiseFM | CBV lanceert solidariteitsfonds

Zorgbond CBV lanceert een solidariteitsfonds. Uit dat fonds worden leden die hun werk onderbreken om actie te voeren gecompenseerd. Dat werd gisteren aangekondigd op een persconferentie. Volgens...
- Advertisement -spot_img

PBC | Alle geluk bij ongeluk Caracasbaaiweg

HomeLandenCuraçaoPBC | Alle geluk bij ongeluk Caracasbaaiweg
Alle geluk bij ongeluk Caracasbaaiweg | Foto Strealuz
Alle geluk bij ongeluk Caracasbaaiweg | Foto Strealuz

WILLEMSTAD – Een automobilist op de Caracasbaaiweg heeft gistermiddag alle geluk van de wereld gehad. In de bocht bij Caribbean Moving Services verloor hij de macht over het stuur.

De wagen schoof van de weg en krulde zich aan de bestuurderskant rond een lantaarnpaal. De brandweer moest er aan te pas komen om hem te bevrijden uit zijn benarde positie.

Hij is met onbekend letsel naar het Sehos gebracht.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Joep, zou kunnen. Bewijs het maar. Zelfs in Nederland is het zo. Het denken dat het zou kunnen telt niet mee. Jouw denkwijze ook niet. Laat het maar over aan de deskundigen. Tenzij u agent bent. En dan nog.

 2. Ik weet niet wie of wat er in die auto zat, maar 1 ding weet ik wel.
  Een auto ziet er niet zo uit wanneer die met de toegestane snelheid tegen die paal aan was gereden.
  Oftewel, wie de bestuurder ook was, hij/zij heeft veel te hard gereden.

 3. Beste Harold, meer als deze ongelukken heb ik mee gemaakt. U weet het niet en heel erg. Een kind van 15 die ik achterin de auto voor zijn dood na een ongeluk aansprak. Voor mij was het toen te laat. Blank bestaat niet in de zin zoals meerdere mensen het stellen. Blank is rein en schoon. De witte mens bestaat. Niet blank. Zwart is roet. Of niet? Kijk goed naar echt deze twee woorden.Een rechter die aangesteld is door onze koninkrijkm waarvan het oke is, zou persoonlijk niet aanvallen. Als overheid zou ik haar daar laten. Zelfs met een promotie. Wij hadden in het verleden afgesproken dat dat de Rechtelijkemacht onafhankelijk is, kan nooit zo zijn dat als u dat niet zint zij weg moet. Lees dat ook. Mensen weten het vaak niet. Het waarom? Lees uw strafrecht en stravordering. De algemene bepalingen is een hint. U mag het schreeuwen maar ze blijft. En ik hoop het ook. Al zou ze mij straffen.

 4. Ja, we hebben natuurlijk allemaal gezien hoe ontzettend hard de chauffeur op de Caracasbaaiweg daar gereden heeft. Ik vraag me af of je in de middaguren inderdaad daar hard kan rijden. File rijden is daar normaal! Dat er niet meer ongelukken gebeuren verbaast mij. Een nieuw winkelcentrum neerzetten waar de inrit daarvan zeer gevaarlijk is en het verkeer onnodig in gevaar brengt.
  Uit informatie blijkt dat de chauffeur niet onder invloed was van drank of drugs, maar een blackout kreeg. En laten we hopen dat er geen nadelige gevolgen zullen blijven. Het kan ook u overkomen.
  Oordeel dus niet te snel en laten we blij zijn dat er verder geen gewonden zijn gevallen.
  Terugkomend op een opmerking “dat er geen wandelaars of fietsers op dat moment daar waren” ; Hoeveel keer komt u in het donker wandelaars tegen die aan de verkeerde kant van de weg in donkere kleding lopen? Fietsers die geen verlichting voeren? Vaak! Tegemoetkomende auto’s die groot licht als normaal beschouwen en de tegenliggers verblinden? Heel vaak! Richting aangeven? wat is dat?
  Hoe vaak komt u ‘s avonds politie tegen die verkeerscontroles houden? NOOIT!
  Maar ja, we wonen op Curaçao en daar is alles mogelijk.
  De opmerking over de “verkeersdrempels” op de weg naar fuik slaat nergens op. Deze weg is een doorgaande weg en welke idioot binnen 1200 meter 3 kruispunt verhogingen (zonder aanduiding) en 5 x 2 kussens heeft aangelegd heeft niet nagedacht denk ik. Je zal maar in een ambulance liggen, je komt niet levend in het Sehos.
  Zo, even m’n gal gespuugd. Een prettig weekend.

 5. Wat een Stanley Held reacties weer. Als de chauffeur zich aan de wettelijk toegestane snelheid had gehouden had die auto er niet zo uit gezien.

  Een zeer ascociale bestuurder. Dat hij zichzelf half dood rijd doet me helemaal niets, maar je vrouw of dochter zal daar maar gelopen hebben.

  Dan sta je dadelijk voor Irma Lips.

 6. Ik reed gisteren, enkele minuten na het ongeluk voorbij. Er waren nog geen hulpdiensten aanwezig. Achter het stuur zat (lag) een ouder blank persoon met rossig haar. In de gauwigheid dacht ik te zien dat dit een vrouw was.

  Idd een prototype van een snelheidsduivel.

 7. Opmerker heeft in principe gelijk, maar je mag echter niet uit het oog verliezen dat het uit de bocht VLIEGEN meestal het gevolg is van te hard de bocht nemen en bijna nooit het gevolg van onwel worden. Dat met vliegende vaart de bocht nemen schijnt de nieuwe hobby te zijn van de vele randdebiele automobilisten die onze wegen onveilig maken.
  Er is op de weg naar Fuik ietwat voor je Katoentuin richting stad bereikt, een bocht waar het je tegemoet komend VLIEGEND verkeer je steeds voor je leven doet vrezen. En je zult inderdaad een niets vermoedende huisvader zijn die met zijn Kia Picanto ter grootte van een koektrommel aan komt rijden en die onverlaat niet kan ontwijken.
  Een nieuwe hobby van de straatterroristen is het ontwijken van de drempels door te kiezen voor het niet verhoogde deel tussen de twee drempels,waardoor ze op de verkeerde kant van de weg komen te rijden. Het kan deze onverlaten niet schelen dat je hun tegemoet rijdt en genoodzaakt bent om hard op de rem te gaan staan om hun te kunnen ontwijken

 8. Opmerker heeft in principe gelijk, maar je mag echter niet uit het oog verliezen dat het uit de bocht VLIEGEN meestal het gevolg is van te hard de bocht nemen en niet van onwel worden.En dat met vliegende vaart de bocht nemen schijnt de nieuwe hobby lijkt zijn van de vele randdebiele automobilsten die onzew wegen onveilig maken.
  Er is op de weg naar Fuik ietwat voor je Katoentuin richting stad bereikt, een bocht waar het je tegemoet komend VLIEGEND verkeer je steeds voor je leven doet vrezen. En je zult inderdaad een niets vermoedende huisvader zijn die met zijn Kia Picanto ter grootte van een koekblik aan komt rijden en die onverlaat niet kan ontwijken.
  Een nieuwe hobby van de straatterroristen is het ontwijken van de drempels door te kiezen voor het niet verhoogde deel tussen de twee drempels. Het kan hun niet schelen dat je aankomt rijden en genoodzaakt bent om hard op de rem te gaan staan om deze onverlaten te ontwijken.

 9. Beste Maggie
  Als je niet van de feiten op de hoogte bent van de oorzaak van dit ongeluk kan je beter niet iemand veroordelen.
  Het is te hopen dat het geen familielid van je is die b.v. onwel is geworden of een attack heeft gehad! Je zal dan je hele leven daar spijt van hebben!

 10. Je zal daar maar gelopen, gefietst of gereden hebben en dan zo’n idioot tegenkomen.

  Vanuit het Sehos meteen naar Bon Futuro met deze ‘chauffeur’.

  Ach nee… we hebben Irma Lips.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties