PBC | Agent in burger schiet overvaller neer

Persbureau Curacao

arrestatie | Extra

Dankzij een oplettende agent in burger konden twee mannen na hun overval op een minimarket aangehouden worden. Daarbij loste de agent gerichte schoten, waardoor één overvaller gewond raakte.

De overval vond plaats in een minimarket aan de Kaminda Rignald Recordino. Twee mannen namen de kassa mee en gingen er lopend vandoor.

De agent in burger die in een zaak daarnaast was, zette de achtervolging in door de mondi richting Montaña Abou. Daarbij loste hij een waarschuwingsschot en schoot daarna gericht op de twee mannen. Eén van hen werd geraakt.

De twee wisten zich desondanks uit handen te houden van de agent, maar even later kwam er versterking. De twee hadden zich verscholen in een huis en werden na ontdekking aangehouden.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Agent in burger schiet overvaller neer

 1. @De Groot
  ‘ Hoewel er op landelijk niveau in de VS geen cijfers worden bijgehouden over dodelijk politiegeweld, is duidelijk dat het veel vaker voorkomt dan in andere ontwikkelde landen, en dat zwarte Amerikanen er onevenredig hard door worden geraakt. Tot die conclusie komen particuliere organisaties die op basis van eigen onderzoek cijfers verzamelden’.

 2. William,
  de US heeft 10 millioen arrestaties per jaar en ongeveer 1000 zijn dodelijk.
  Ik weet niet of dat het ‘gros’ is….

 3. Bon trabou!! In z’n eentje durfde hij twee gewapende overvallers te achtervolgen. Als iets goed is, dan moet het ook gezegd worden.

 4. Chapeau voor de KPC’r in burger. Hij heeft juist geschoten vind ik.
  We zitten hier niet in de US waar het gros doodgeschoten wordt.
  Met doodschieten zou de agent met een ptss zitten.
  Onwenselijk lijkt me dat!

 5. Abraham Mossel

  Door het hoofd vind ik een beetje cru, wat denk je van alle twee twee kogels door de knietje’s, daarna een lange gevangenis straf die ze in een rolstoel mogen uitzitten.

 6. Precies @Hans. Op de benen richten, struikelen en .. poef door het hoofd.

 7. Wat mij betreft had de agent beiden in de mondi door het hoofd geschoten.

  Had de samenleving veel geld on leed bespaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *