PBC | Acties dreigen bij Isla

Werknemers in dienst van aannemersbedrijven op het Isla-terrein gaan actie voeren als er vrijdag geen nieuwe cao | Bea Moedt

Werknemers aannemersbedrijven Isla eisen  nieuwe cao | Bea Moedt

WILLEMSTAD – Werknemers in dienst van aannemersbedrijven op het Isla-terrein gaan actie voeren als er vrijdag geen nieuwe cao op tafel ligt. Dat hebben ze onafhankelijk van hun vakbond gezegd.

Die heeft begrip voor het ultimatum. De onderhandelingen duren al meer dan een jaar. Volgens de aannemers is een akkoord nog lang niet in zicht. Ook al omdat er weinig financiële ruimte is volgens de aannemers. En de Isla komt haar belofte om een lumpsum te betalen nog steeds niet na.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Acties dreigen bij Isla

  1. Theo Hoop

    Inderdaad Mossel, en dan al die laffe Statenleden die zich politici durven te noemen zij kijken allemaal de andere kant uit, ze zijn bang voor Gerrit en ook bang om straks ( 1.5 jaar dan is de came over ) niet mee te kunnen roven uit de bekende graai ruif.

  2. Abraham Mossel

    Curacrim en verkiezingen, stroom uitval, benzine te kort, gas bom problemen,staking hier staking daar, het hele eiland word geterroriseerd en in gijseling genomen door maar EEN man en dat is Gerrit de Raaf MFK/REFORMA. En wie het anders ziet of denkt is blind en doof tegelijk.Dat durf ik te zeggen.

  3. Hamsteren!! Hamsteren!!

  4. Vervelend

    Hoera! Staking? Worden we dan een paar dagen niet vergiftigd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *