PBC | 68 positieve tests, ratio is 14,5 procent

Persbureau Curacao

Het totaal aantal actieve cases op Curaçao is nu 1811. Maar het werkelijke aantal is lager omdat niet iedereen zich beter meldt | Persbureau Curacao

Er zijn vandaag 68 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd uit 467 testen. Dat is een ratio van 14,5 procent, iets hoger dan gisteren.

Eén patiënt is opgenomen in het ziekenhuis, en twee zijn ontslagen. In het CMC liggen nu achttien covid-patiënten van wie vijf op de intensive care.

Het totaal aantal actieve cases op Curaçao is nu 1811. Maar het werkelijke aantal is lager omdat niet iedereen zich beter meldt.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | 68 positieve tests, ratio is 14,5 procent

  1. Soms vraag ik me af, wat is er met ons negers aan de hand? MCB heeft Gerstenbluth en zijn team een prijs gegeven en dit simpel weg omdat hij zegt 7 dagen in de week te werken. In Nederland hebben we Jaap van Dissel en bijna 18 miljoen bewoners.

    Niemand haalt het in zijn hoofd om Van Dissel en zijn team een prijs te geven integendeel hij krijgt alleen maar kritiek. Het wordt tijd dat we ophouden om met middelmatigheid genoegen te nemen.

  2. Dankbaar voor uurtje factuurtje Izzy….. clown
    Je hebt leugens, waarheid en statistieken.

  3. Hoe zal het nu gaan verlopen nu de WHO de test richtlijnen heeft aangepast .“Retraction Paper” van Dr. Peter Borger c.s. geeft aanleiding voor de WHO om op haar schreden terug te keren en de richtlijnen voor de testprocedure aan te passen naar de werkelijkheid.

  4. We moeten heel dankbaar zijn dat we iemand hebben zoals dr. Izzy en dat hij bereid is dit met hart en ziel te doen. Want dat doet ie. Een geweldige Yiu di Korsou en een voorbeeld voor velen. Hij en zijn medewerkers verrichten geweldig werk onder niet ideale omstandigheden in wel heel bijzondere en helaas minder goede tijden. Hopelijk kunnen ook zij een beetje uitrusten en bijkomen tijdes de kerstdagen. Geen feest, wel verdiende rust en samenzijn met vrienden en familie. Daar kunnen U en ik aan meewerken door ons te blijven houden aan de maatregelen van deze ambtenaren en de overheid

  5. Er is geen peil op te trekken op de manier waarop deze clown met cijfers omgaat. Waarom zijn er maar 467 getest? Hebben we te maken met mensen die klachten hadden? Of gaat het hier om naaste familie leden van corona patiënten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *