PB | Tui brengt de Curacaose zon naar Nederland

De schermen, 270 in totaal, zijn te vinden in de verschillende winkelcentra in 20 steden door heel het land. Voor de campagne is bewust voor Curaçao gekozen.

Rijswijk – 27 oktober 2020 – Reisorganisatie TUI trakteert Nederlanders op zonnige livebeelden vanuit Curaçao. Op digitale schermen van Exterion Media kunnen voorbijgangers even wegdromen bij de livebeelden van het tropische eiland en ervaren hoe fijn het er nu vertoeven is.

De schermen, 270 in totaal, zijn te vinden in de verschillende winkelcentra in 20 steden door heel het land.

Voor de campagne is bewust voor Curaçao gekozen. Het is een van de weinige zonbestemmingen waar Nederlanders op dit moment terecht kunnen. En dat maakt het een populaire vakantiebestemming in deze periode.

Frans Leenaars, Chief Marketing Officer Wester Region bij TUI: “Reizen is momenteel even anders dan je gewend bent, maar ook in deze tijd kun je ontspannen op een veilige en onbezorgde vakantie. Curaçao is ook in de winter een heerlijke bestemming en hoe kunnen we dat beter laten zien dan met een livestream? We zijn trots op deze innovatieve samenwerking die TUI en Curaçao Tourist Board zijn aangegaan met Exterion Media.

Muryad de Bruin, Regional Manager bij Curaçao Tourist Board voegt daaraan toe: “Het verrast vakantiegangers dat ze in deze periode ergens relaxed en zorgeloos vakantie kunnen vieren. Een blik op hoe lekker het momenteel is om op Curaçao te zijn, is precies waar nu behoefte aan is!”

De campagne is vorige week van start gegaan voor de periode van twee weken. Het is de eerste landelijke Digital Out-of-Home campagne waarbij internationale livebeelden worden uitgezonden. 20 digitale schermen van Exterion Media zijn duidelijk te herkennen aan de opvallende lichtblauwe TUI bestickering.

Om de campagne extra kracht bij te zetten zijn er 250 reguliere digitale schermen ingezet, waarop de campagne ook te zien is.

Bron: Persbericht TUI
(KKC: voor de duidelijkheid: niet gesponsord, red)

6 Reacties op “PB | Tui brengt de Curacaose zon naar Nederland

 1. @Joep Meloen. De overname door investeringsmaatschappij uit Zweden was al in januari bekend. Dus heeft nirts met corona te maken. Bovendien vallen de corendon hotels en resorts buiten de overname evenals corendon Airlines Turkije.

 2. Tico Martina

  Ja ja en waar staat de camera dan op gericht? Mooi is het eiland niet te noemen, overal troep. Verder is er geen moer te beleven dus wanneer men hier komt zal het klachten regelen. De reviews zullen aangeven dat het saai is, duur en een grote troep. Dus ja men zal waarschijnlijk even wegdromen inderdaad maar dan slaat de werkelijkheid toe.

 3. Joep Meloen

  Overigens nog een interessant nieuwtje. Sunweb heeft gisteren bekend gemaakt dat ze Corendon hebben overgenomen, waardoor ze qua grootte nu gelijk zijn aan TUI.
  Helaas valt door corona nu dus ook het doek voor Corendon, maar in ieder geval zeer positief dat Sunweb het heeft overgenomen.

 4. Joep Meloen

  Het is een mooie campagne, voor het eerst een campagne waarvan ik zeg ‘dit is goede marketing’. Subliminal messaging welke goed kan werken. Het is slecht weer in Nederland en dan zie je ineens een webcam van Curacao in de zon ? Dat levert wel resultaten op.

  En vwb de corona ? Deze regering blijft weigeren om de noodzakelijk maatregeen te treffen om corona terug te dringen, dus wanneer je dan toch toeristen blijft toestaan, zorg er dan maar voor dat ze in ieder geval het eiland weten te vinden.

 5. Volgens mij kan je niet zorgeloos op vakantie op Curacao. Avondklok etc.
  En 10 uur in een vliegtuig met een mondkap op. En dan heb je kans dat Curacao ineens oranje wordt en moet je meteen weg.

 6. More COVID more more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *