28 C
Willemstad
• vrijdag 19 augustus 2022

Laatste reacties

Opinie | Karel Maduro (MEP): Hereniging Otmar en Andin is ‘soort zoekt soort’

Karel Maduro (MEP): Karel Maduro (MEP): Hereniging van Otmar en Andin kan geclassificeerd worden als "Soort zoekt Soort"
Karel Maduro (MEP): Hereniging van Otmar en Andin kan geclassificeerd worden als “Soort zoekt Soort”

In het kort een uitleg over gelijkheid tussen Otmar Oduber en Andin Bikker als politieke profiteurs! Als je de vraag stelt, of er een verschil is tussen partij van Otmar Oduber en die van Andin Bikker; is het antwoord NEE!

Allebei zijn ze Neoliberaal. Ze nemen de macht over van de overheid en spelen het mooi in hun bedrijven. Andin heeft ervoor gezorgd dat de wet zo aantrekkelijk mogelijk geregeld werd, en meer provider telecommunicatie aantrekt om in Aruba te kunnen vestigen, tegen een klein betaling voor een vergunning. Voorbeeld hiervan zijn de twee bedrijven Digicel en Mio.

Minister Otmar heeft de logo van Aruba verhuurd aan Demox een bedrijf van zijn beste vriend Ralph Maduro.

Otmar heeft ATA geprivatiseerd zodat hij ATA Bank kon oprichten, en zo alle concerten die georganiseerd worden op het eiland, makkelijk via bedrijven van hem of van zakenpartners geregeld kunnen worden.

Deel van Directie Luchtvaart heeft hij geprivatiseerd, en een eigen bedrijf opgericht met als Directeur Nilki Kock die ervoor heeft gezorgd dat er een soort toeristenbijdrage in het vliegtuig betaalt moet worden.

Otmar kwam met parkeermeters en het bedrijf die de contract voor het onderhouden van deze parkeermeters heeft gekregen is ook van hem.

Alle kiosken bij de Linearpark en Eagle Beach zijn allemaal onder beheer van één van zijn bedrijven. Otmar heeft ook All Inclusive laten verdwijnen,om zo een vriend van hem uit de horeca een handje te helpen, en nu kan Otmar bij deze vriend aankloppen voor het sponseren van zijn politiekepartij voor maar liefst Afls.200.000.

Otmar heeft ook vergunning van Nikki Beach laten aanpassen ; ipv twee verdiepingen naar drie verdiepingen , zodat de eigenaar het kon verkopen voor 6 miljoen Arubaanse florin.

Nu pas is het duidelijk voor het volk hoe deze politicus denken en in elkaar steken.

Denk aan een gezegde in het Nederlands “Een gewaarschuwd mens telt voor twee”.

Bron: Persbericht Karel Maduro (MEP)

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...