PB | Fundraising Kolegio Sta. Famia Curacao levert 4225 Antilliaanse guldens op

Fundraising Kolegio Sta. Famia Curacao levert 4225 Antilliaanse guldens op

De afgelopen weken heeft Yvette Ypelaar, samen met andere vrijwilligers, zich ingezet om geld op te halen voor het Kolegio Sta. Famia op Curacao. Deze school heeft dringend schoolmateriaal en muziekinstrumenten nodig.

Door de verkoop van loten en hapjes, het ontvangen van giften en ook nog een hele mooie donatie van een gever met een groot warm hart, is er totaal 4225 Antilliaanse guldens opgehaald. Dat is ongeveer 2.000 euro.

Het geld zal helemaal besteedt gaan worden aan deze basisschool. Yvette bedankt iedereen uit de grond van haar hart voor alle warme reacties en bijdragen.

Masha Masha Danki.

Bron: Persbericht Gemeente Waalwijk

3 Reacties op “PB | Fundraising Kolegio Sta. Famia Curacao levert 4225 Antilliaanse guldens op

  1. Beste @Jonhn Bash, je slaat de spijker op de kop. Ik begrijp ook niet wat deze Yvette Ypelaar bezielde.

    Ze zeggen, it takes a village to raise a child. Dit was een mooie gelegenheid om de ouders en familie leden plus de kinderen voor deze inzamelingsactie erbij te betrekken .

    In geval van nood heeft de regering toch wat geld over van het armoede bestrijding potje. Blijkbaar moet deze Yvette Ypelaar nog leren ouders te betrekken bij de opleiding van hun kinderen.

  2. Helemaal mee eens. Maar die rijken kunnen niets geven vanwege het zwarte geld. Haha. En willen niets geven want het is IK IS IK EN DE REST KAN STIKKE

  3. Een inzamelingsactie in Nederland voor een school op Curaçao. Blijkbaar als het om geld gaat vervlakken alle normen. Ons imago wordt weer in het buitenland bezoedeld. Wij hebben hier op Curaçao genoeg rijke mensen die kunnen bijdragen, wij hoeven niet in Nederland te bedelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *