32 C
Willemstad
• donderdag 20 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PB | Beëdiging bestuur CBCS

HomeMediaPB | Beëdiging bestuur CBCS
Jose Jardim, de Gouverneur van Curaçao H.E. George-Wout, en Leila Matroos-Lasten

WILLEMSTAD – Op woensdag 13 februari zijn twee leden van de Raad van Bestuur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten beëdigd. De heer Jardim en mevrouw Matroos-Lasten hebben hun eed afgelegd ten overstaan van de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

Op de foto van links naar rechts:
De heer Jardim, de Gouverneur van Curaçao H.E. George-Wout, mevrouw Matroos-Lasten

Bron: Persbericht Kabinet Gouverneur

9 reacties

 1. Volgens, @Jan Haarlem, “@Clapas, in ieder geval niet voor jou.” Beste Jan, ik heb de foto nog een keer bestudeerd en kwam tot de conclusie dat het zeker een gemis voor haar is.

 2. Ik ben niet tegen vrouwen in hoge positie, maar ik heb die Leila Matroos-Lasten horen praten en ik vraag me terecht af voor wie heeft ze op haar knieën gegaan om die positie te krijgen?

 3. Zus de Lannooy was eilandsraadslid in de tijd dat je in 4 jaar tijd in die positie een volledig pensioen kon opbouwen ingaande op je 50e.

  Dat pensioen ontvangt ze nu, naast een salaris van zo’n 30,000 per maand bij de Centrale Bank.

  En dan roept KennetheGijsbertha, of was het zijn dochter Vanessa, dat we ieder dubbeltje moeten omdraaien?

 4. Brian S:

  Taco Tara door haar man, Ivar (j)Asjes.

  Zus de Lannooy omdat ze de nicht is van tiran Tromp (de man van 2 miljoen).

  Beiden zonder dat er vacatures waren, zonder sollicitatieprocedures en in het geval van Taco Tara met een CV vol mislukkingen en faillissementen.

  Vooralsnog hebben de integriteit acterende Jardim en Lasten helemaal niets aan deze benoemingen gedaan. Sterker nog, ik heb informatie uit betrouwbare bron dat het benoemen van vriendjes nog steeds aan de orde van de dag is bij onze centrale bank.

 5. Mooi, nu zij officieel in functie zijn ga ik ervan uit dat dit de laatste werkdag is van Taco Tara Asjes en Zus de Lannoy.

  Laat jullie eed geen loze woorden zijn, Jardim en Lasten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties