ParadiseFM | “Zes geïnteresseerden voor failliet Kura Hulanda”

Binnenkort zullen de panden worden geveild op verzoek van Korpodeko, MCB en de Girobank | Jeu Olimpio

WILLEMSTAD. Volgens de EXTRA is de kans groot dat beide hotels van Kura Hulanda op Curaçao zullen worden verkocht.

Er zijn volgens de krant zes geïnteresseerde partijen. Binnenkort zullen de panden worden geveild op verzoek van Korpodeko, MCB en de Girobank. Kura Hulanda is enkele jaren geleden failliet gegaan.

Volgens de EXTRA is advocaat Arend de Winter aangesteld als curator voor de verkoop van het hotel.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | “Zes geïnteresseerden voor failliet Kura Hulanda”

 1. Fred Schiedam

  Sorry!!
  En @Abraham (vergeten op te nemen)
  Excuses.

 2. Fred Schiedam

  @Rudy:
  Een eye-opener, inderdaad; het staat al 2 jaar leeg, en nu moet opeens geveild worden (op een slecht moment). Waarom zien Korpedeko, MCB en Girobank van een hogere veiling-opbrengst af? En ja, welke vriendjes doen zij daar plezier mee!
  Goed in de gaten houden wie het opkoopt!!
  En wat er later mee gaat gebeuren: exploiteren als hotel of in kavels opsplitsen en verkopen.

 3. Laat Martina – voor de fotoshoot – er in ieder geval voor zorgen dat de gegadigden ook daadwerkelijk aantonen over voldoende geld te beschikken voor de aankoop en herstart van de organisatie.

 4. Abraham Mossel

  Het is de slechtste tijd om onroerend goed te verkopen??, maar wel om het aan te kopen. Welke vriendjes groep krijgt dit onroerend goed voor bijna, niks, nada. nopes in handen??????, Martina!.

 5. Tico Martina

  @ Chica. Hoi Giselle, u ook hier? Ja dat het al jaren staat te verpieteren heeft alleen te maken met COVID en het feit dat er maar 3000 verdwaalde toeristen zijn. Gelukkig dat er nu een Ab Normaal show 2.0 komt, gepresenteerd door rariteiten show Billenaath en consorten productions. Regeren is vooruitzien, behalve op Curacao. Gaat Steven, 1000 bommen, koeien en granaten Martina de onderhandelingen weer begeleiden? Die man is ook een alleskunner he. Ik weet zeker dat het goed komt.

 6. Het feit dat het stilstaat heeft puur te maken mer covid19. Toerisme draait nog niet op het oude normaal! Dus niets aan de mens te verwijten. Nu afwachten wat er komen gaat!

 7. Huh? Girobank? Huh Martina.
  @Tico waarom verklap je nu de 6 namen, lol.

 8. Tico Martina

  Vers van de pers. De namen van de 6 partijen zijn: Klash, Klesh, Klish, Klosh, Klush en Klysh. Steven Martina is de persoon die de afspraken gaat vastleggen. Gaat helemaal goed komen. Tussen neus en lippen door laat hij weten dat er ook nog een rafinaderij te koop staat. Hun moeten wel vlug zijn want vele partijen staan te dringen en op is op.

 9. Curacao revisited

  Is girobank ook hierbij betrokken?!

 10. ericlapas

  Laatst was ook een groep hotel Otrabanda gekocht en volgens hun woordvoerster Jachmin Pinedo stonden grote dingen te gebeuren. Het lijkt intussen alsof hotel Otrabanda een stille dood heeft gestorven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *