ParadiseFM | Zes agenten op non-actief

De situatie kwam aan het licht door een onderzoek dat enkele weken geleden is gestart door de interne dienst van de politie | ANP

Op Curaçao zijn gisteren zes agenten op non-actief gesteld. Ze worden verdacht van inbraak en diefstal. Het betreft 5 mannen en 1 vrouw.

Dat staat in de EXTRA vandaag. De zes worden momenteel ondervraagd. De situatie kwam aan het licht door een onderzoek dat enkele weken geleden is gestart door de interne dienst van de politie.

Gedurende het onderzoek zijn de agenten geschorst. Het Korps betreurt de situatie, maar zegt tegelijkertijd dat het een goed signaal afgeeft omdat de politie zelf de agenten heeft onderzocht.

Eind vorig jaar werden al twee agenten op non-actief gesteld. De twee worden ervan verdacht een relatie te hebben gehad met een vrouw die was opgesloten als ongedocumenteerde bij de barakken op het gevangenisterrein.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Zes agenten op non-actief

  1. Goede hoop, dat nu de 600kg drugs opgelost wordt.

  2. Ook dat nog

    Te dik en te dom…. welkom bij KPC…. De meeste zaken worden geseponeerd door stompzinnig taalgebruik van te domme/dikke politie agentjes

  3. Zou goed zijn als alle Curacaoenaars in het politekorps vervangen werden.

    Ze waren ook al schuldig aan de diefstal van 600 kilo cocaine.

    Nederlandse politie, zoals op Bonaire, dan ben je niet alleen van alle diefstallen af, maar ook van luiheid, traagheid en het voor elke scheet ziekmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *