ParadiseFM | Weer stijging op Sint Maarten en Aruba

Het aantal actieve besmettingen op Aruba is gestegen naar 1160 personen.

Het aantal mensen dat besmet is met het coronavirus is op Sint Maarten is gestegen tot 244 actieve gevallen.

Acht mensen met het coronavirus liggen in het ziekenhuis. Er zijn 470 mensen in quarantaine. Meer dan tweeduizend mensen zijn getest.

Het aantal actieve besmettingen op Aruba is gestegen naar 1160 personen. Er zijn daar bijna 20.000 mensen getest.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Weer stijging op Sint Maarten en Aruba

 1. Volgens mij heeft @Lionel Rademaker nooit van een Franse toilet gehoord. Veel mensen hier hebben in 2020 nog een Franse toilet en anderen doen hun behoefte in bosjes bij gebrek aan sromend water. Wellicht kan @Lionel de volgende keer als hij met een krantje op een verwarmde bril zit, daar aandenken.

 2. Sint Maarten

  @Lionel
  Het nagaan van beerputten en het testen is onbegonnen werk. Mijns inziens heeft testen pas zijn als er ook een lockdown is. Als je me nu test, staafje is eruit en ik word in mijn gezicht geniest, zegt die hele test niets meer.
  Aan de andere kant, als men positief getest wordt, weet men dat ze in isolatie zouden moeten gaan.

 3. Lionel Rademaker

  In Nederland wordt het afvawater van rioolwaterzuiveringsinstallatie gecontroleerd op corona virus. Dat zegt iets over het gebied dat op de rioolwaterzuiveringsinstallatie lost.

  Waarom wordt op Curaçao het afvawater van beerputten niet gecontroleerd op corona virus. Dat zegt iets over de corona virus in een gezin. Dan moet je minder testen en je het informatie over een wijk, kantoor, school, hotel of uitgaansgebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *