ParadiseFM | Weer geen quorum

Toch weer ziek

Een geplande vergadering van de Staten is vanochtend niet door gegaan. Op de agenda stond het behandelen van de geloofsbrieven van Emmilou Capriles.

Zij is kandidaat voor de PAR om een zetel in de Staten in te nemen. Vanochtend waren er echter niet voldoende Statenleden aanwezig, waardoor de vergadering niet door kon gaan.

De oppositie boycot al langer de vergaderingen, maar eerder deze week was MFK-Statenlid Jacinta Constancia aanwezig waardoor er bij een andere vergadering weer een quorum werd behaald.

Vanochtend was ze er wegens ziekte echter niet bij. Hierdoor konden de geloofsbrieven van Capriles niet worden behandeld, maar ook de geplande wet voor de bescherming van dierenrechten niet.

Bron: ParadiseFM

24 Reacties op “ParadiseFM | Weer geen quorum

 1. Ach ‘Meliuslegere’, de meeste KKC lezers weten inmiddels dat spuit elf Drechi pa bosnan Tur graag ook met de grote mensen wil meespelen. Geeft nix, als hij zijn mening heeft kunnen spuien, kan hij ook met een gerust geweten, met zijn knuffel en hartvormig speentje weer een nachtje in tevredenheid doorbrengen. Slaap zacht.

 2. meliuslegere

  @Drechi:
  Wbt Nederlands volkslied: de meningen van de historici en taalkundigen zijn verdeeld over het ‘Duitsen bloed’: sommigen huldigen de stelling dat ‘Duits’ in de 16e eeuw een andere betekenis zou hebben:
  https://onzetaal.nl/taaladvies/ben-ik-van-dietsen-bloed/
  Wbt het Koningshuis ben ik het met je eens. Hun enige niet-Duitse voorouder was, althans voor zover mij bekend, Anna Pavlovna (moeder van Willem II).
  Wbt Van der Veen: ontegenzeglijk een Nederlandse familienaam. Als wij naar dezelfde meneer refereren, mag hij blij zijn dat hij niet woonachtig is in het land van zijn voorvader. Stel je voor dat je ouders je als een Godsgeschenk beschouwden en je daarom de voornaam Dieudonné gaven en jij vervolgens door het leven gaat met een roepnaam die een verkleinwoord is van ‘luizenei’.
  Ik kan uiteraard niet voor Brian spreken, maar zou het mss mogelijk zijn dat hij hetzelfde bedoelde als ik, nl dat gezien het Joods-zijn van advocaat Schoen zijn voorvader Schön heette en Duits was?
  Overigens ben ik van mening dat slechte mensen overal ter wereld voorkomen: met diverse nationaliteiten en voorouders en in alle soorten (huids)kleuren, en religies.
  Het schokt mij dat jij uitspreken doet als bvb:
  ‘…het zit echt in jullie bloed.’
  Ik weet niet van jou, maar mijn bloed is ROOD!

 3. Drechi pa bosnan Tur

  @Meliuslegere:
  En van der Veen dan? Is dat ook Duits?
  En zelfs als dat zo is: In het Wilhelmus gaan de Nederlanders er zelf prat op dat ze “van Duitschen bloed” zijn, en het Koningshuis komt er oorspronkelijk ook vandaan…..
  Of het nu Joden zijn zoals Brian S probeert mijn stelling te weerleggen of niet, doet er niet toe! Of ze nu Nederlandse voorvaderen hebben of niet, kan wat mij betreft ook op de schroothoop.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @Knoek:
  Dan ben je nog bekrompener dan ik reeds dacht..

 5. Wat is een “Curaçaose” naam?
  Vergeef me mijn onwetendheid, maar heb geen idee wat de definitie is van een Curaçaose naam.

 6. meliuslegere

  @Drechi:
  ,,.’En kom me nu niet vertellen dat Schoen een Curaçaose naam is.’…
  Dat lijkt mij ook niet. Het is idd mogelijk dat de betreffende persoon een Nederlandse voorvader heeft.
  Gezien het feit dat hij het orthodox-joodse geloof praktizeert, lijkt het mij waarschijnlijker dat zijn roots in Duitsland liggen en dat zijn naar de USA geemigreerde voorvader Schön heette. In van origine Duitse namen wordt in Amerika wel vaker de Umlaut vervangen door een ‘e’.

 7. Hoogste tijd dat het grof vuil kdnt ps mp mfk afgevoerd wordt.

 8. Tijd om de boel om te gooien.
  Vele organisaties en stichtingen hebben in hun statuten een artikel waarin staat dat wanneer een vergadering vanwege quorum niet door kan gaan er binnen een x aantal dagen een nieuwe vergadering wordt opgeroepen en dat die vergadering wel door zal gaan met of zonder quorum. Misschien moeten er wel de omstandigheden erbij gegeven worden, in dit geval zou het moeten kunnen.

 9. Drechi pa bosnan Tur

  En nu ook nog ene van der Veen Brian…. Mijn Hemel… Is there no end to your people’s filthy practices? I mean, how low can you go???
  Nee Dames, het zit echt in jullie bloed. Snakes in the grass.
  En Brian: Je hoeft hun kastanjes niet uit het vuur te “zuigen” Ze kunnen het zelf wel, Chupado!!

 10. Weer geen quorum? Weer geen schorem! Afvoeren van de payrol dit schorriemorrie en deleten. Doei uitvreters.

 11. @Drechi, De persoon die je bedoelt is van joodse afkomst.
  En hij is een advocaat. Ik hoor je ook niet als advocate Vader (Ja makamba afkomst) de buddies van jou verdedigt. En je buddies Schotte en Jamaloodin halen zelf advocaten rechtstreeks uit Makambia!
  Dan mag het wel?

 12. Drechi pa bosnan Tur

  Hey Dames….. Het heeft er wel geen fok mee te maken, maar toch even:
  Zijn jullie nu werkelijk overal ter wereld bezig met schunnigheden?
  Nu duikt er weer ene David Schoen op die Trump verdedigt… Wat een smeerlap is dat toch.. En kom me nu niet vertellen dat Schoen een Curaçaose naam is. Of dat hij “veramerikaanst” is, want hij heeft jullie bloed.
  En dan was hetgeen onze Dr Martha laatst heeft gedaan met Saab maar kinderspel.. Zo zien jullie maar weer Dames….. Ora bo skupi……….

 13. Ziek zwak en misselijk. Zo wordt het nooit wat op de Klip

 14. Volgens @Brian S. “Prima. Om mevrouw Capriles te matsen met een jaar Statenlid salaris voor 1 weekje statenlid is belachelijk!”.

  Frente Obrero heeft het ooit nog bonter gemaakt, toen stapte Godet 2 dagen voor de verkiezingen op zodat de nr. 2 op de lijst 2 jaar lang van wachtgeld kan genieten.

  Laten we elkaar recht in de ogen kijken en elkaar geen mietje noemen, wij hebben hier over parlementariërs (volksvertegenwoordigers) die in een pandemie een paar maanden voor de verkiezing opstappen. Vervolgens in een nieuwe partij weer diezelfde domme kiezers om steun vragen.

  Wij hebben hier potverdomme een oppositie die midden in een pandemie weigert om hun werk te doen. Blijkbaar beseft niemand de ernst van de situatie.

  Er blijft niets anders dan Camelia Römer een compliment geven, zij weet als je met zulke domme kiezers te maken hebt, blijft maar één ding over zorgen dat je vrienden, Sluis, De Geus, Betrian en andere vrienden en familieleden met gemeenschapsgeld miljonair worden. Die eikels zullen toch weer op je stemmen.

 15. Prima. Om mevrouw Capriles te matsen met een jaar Statenlid salaris voor 1 weekje statenlid is belachelijk!

  Bah PAR!

 16. Two strikes.
  The third to come?

  Eerst Croes gematst.
  Nu een ultieme poging Capriles
  door het Schottegat te jagen.
  Het hellevuur ligt dwars.

  Niet onverdienstelijk dat de oppositie
  met de hakken in de klei gaat.
  Zou de PAR het dit keer halen?
  Vast wel.
  Met de harde en vaste kern,
  ditmaal wellicht
  met de hakken over de sloot,
  hopend op het genadebrood
  van het electoraat.

  Het verdiend geen schoonheidsprijs
  van de oppositie, maar het politiek bedrijven
  is de kunst van het hoogst haalbare te bewerkstelligen.
  Met alle middelen, streken en strapatsen.

  Hout op ijzer,
  mens wees wijzer.
  Heru pa tanchi.
  Wat is nu echt zo belangrijk
  een paar weken voor de verkiezing,
  dat de volksvertegenwoordiging
  op volle sterkte moet zijn?

  Joost en Jantjie mag het weten.

 17. Ziek? Op Curaçao is men op commando ziek.

 18. Zodra er plek is binnen de Sk etc mag zij gaar straf gaan uitzitten.
  Het is nogal ‘overvol’ daar…
  Hetzelfde geldt voor vdDijs.
  Braam te gek voor woorden dit gespuis.

 19. Eduard Braam bij mfk?? Ja logisch deze malloot hield ‘t met minderjarigen , prima past bij mfk. Maffia partij, vuile partij ook nog.

 20. Constantia is al bijna vanaf haar geboorte ziek.

  In haar hoofd.

  Blij dat het criminele viswijf uit Boca Sami uit de politiek verdwijnt, maar de MFK heeft ongetwijfeld weer een ander stuk afval klaar liggen om haar te vervangen.

  Zoals Eduard Braam, wat een enge kerel is dat zeg. Zet hem naast Alvin Daal en je hebt het beste braakmiddel ter wereld.

  Wanneer gaat Constantia trouwens haar gevangenisstraf uitzitten?

 21. Zij was weer ziek .
  Heel vreemd ,vreemd
  Ook dit is vreemd , heel vreemd .
  Wanneer komen we los van deze clowns .
  Wie het weet mag het zeggen .

 22. Abraham Mossel

  Elk weldenkend persoon wist toch dat dit vis wijf en benzinepomp overvaller haar maffia club MFK niet zou af vallen, een grote toneel voorstelling van dit Vis wijf. Word tijd dat dat ze haar gevangenis straf gaat uit zitten.

 23. Er wordt verder niets meer gehandeld dus ik zou zeggen laat mevr Capriles lekker ambtenaar zijn zoals zij nu ook is.
  Schandelijk voor korte tijd iemand te benoemen.
  Geen quorum?
  Voor deze keer vind ik het een uitstekend idee..

 24. Lekker boeiend het zijn toch verkiezingen over een paar weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *