ParadiseFM | Veroordeling tot 17 jaar wegens doodslag op Bonaire

Forensisch deskundigen en speurhonden aangekomen op Bonaire

Een man is vandaag op Bonaire veroordeeld tot een gevangenisstraf van 17 jaar. Het Openbaar Ministerie had 22 jaar geëist. Dit voor doodslag van de vrouw Adriana Morales de Florencio vorig jaar op Bonaire en illegaal vuurwapenbezit.

Het slachtoffer werkte als bemanningslid op het cruiseschip “Navigator of the Seas”. Zij ging op 20 april 2017 van boord om een souvenir te kopen aan wal maar keerde nooit meer terug. Dankzij camerabeelden werd de veroordeelde man als verdachte aangemerkt. Er werden huiszoekingen verricht op zijn woon- en werkadres van verdachte. Op het laatste adres werd een vuurwapen met patronen aangetroffen.

Op 29 april 2017 werd het lichaam van Adriana gevonden in de mondi bij Rincon. Zij bleek door messteken om het leven gebracht. In de zaak die ‘Saturnus’ werd genoemd werd de dader ook veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van ruim 1100 dollar aan de nabestaanden.

De eis tot schadevergoeding van bijna 21.000 dollar aan immateriële schade werd niet toegekend.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Veroordeling tot 17 jaar wegens doodslag op Bonaire

  1. @Hopi, Tja Nelson dos Santos rijdt 3 mensen dood en hij kreeg 6 maanden. 3 families hebben levenslang

  2. Hopi tristu

    En wannneer komt deze man wegens goed gedrag weer vrij ?!
    De familie van het slachtoffer heeft namelijk wel levenslang gekregen.

  3. Het wordt tijd dat wij eisen dat de Nederlandse rechters strenger straffen. Hoe kan een eis van 22 jaar plotseling 17 jaar worden? Een schade vergoeding van 1100 dollar lijkt meer een grap dan een serieuze schadevergoeding.

    Er is een vuurwapen met patronen aangetroffen. De man is de zoon van een douane ambtenaar wellicht is dit een verklaring hoe wapens binnenkomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *