ParadiseFM | Venezolanen willen naar huis

Maar door de coronacrisis is het onduidelijk wanneer ze naar huis kunnen.

Op Aruba zijn 200 Venezolanen in afwachting om terug te keren naar hun vaderland.

Maar door de coronacrisis is het onduidelijk wanneer ze naar huis kunnen. Ook op Curaçao is een groep Venezolanen in afwachting om terug te kunnen keren. Dat meldt de website noticiacla.com.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Venezolanen willen naar huis

  1. Dat is een nog steeds onverklaarbaar probleem. Als vluchteling konden zij ook naar Colombia, Ecuador, Perú, afdalend naar Bolivia, Paraguay etc.etc. andere kant Guyana met Suriname, (Georgetown) Uruguay Etc. Of Puerto Rico, Cuba, Maar nee, als “vluchteling” willen zij naar Curacao, Aruba, en/of Bonaire. YEAH. Een échte, let wel, een échte vluchteling heeft genoeg en is tevreden met één vierkante meter grond, een cocospalm boven zijn hoofd tegen de zon, een cocosvrucht met heerlijke koele cocosmelk, en een leuke lieve bescheiden nette lekkere licht getinte latina aan zijn zijde. Stop homberdt. Como dice Bobby Cruz; dámese aha, zambumbia…………..oeh. Que viva Cali, Cali chipichapechumbo. Aaaaah, recuerdos de la Salsa latina mano, cuando vivía en mi linda islita Curazao. Curazao, jamás te olvidaré y tu pueblo querido, lindas y hermosas personas, y muy decentes……………..

  2. @Die ene, Er is sprake van economische vluchtelingen

  3. Piet Heniger

    Mijn zwager is op familiebezoek. Terugvlucht gecancelled. Waar kan hij zich melden voor rechtstreekse terugvlucht vanaf Hato naar Venezuela? Wachten op Wingo heeft denk ik weinig zin.

  4. Ik dacht dat die mensen juist maar de eilanden toe wilden vluchten en nu willen ze weer naar huis? Blijf dan ook gewoon weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *