ParadiseFM | VBC bezorgd over ‘Plan B’

Dit plan werd genoemd als alternatief voor de noodsteun vanuit Nederland, waarbij onder andere de APC-bank betrokken is | Antilliaans Dagblad

De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao heeft grote twijfels bij het ‘Plan B’ dat het Ministerie van Financiën vorige week presenteerde.

Dit plan werd genoemd als alternatief voor de noodsteun vanuit Nederland, waarbij onder andere de APC-bank betrokken is. VBC denkt dat er zonder hervormingen geen economische groei kan plaatsvinden.

Ook zouden er al grote leningen zijn bij APC, waardoor de overheid misschien niet meer aan haar terugbetalingscapaciteit kan voldoen.

De VBC doet nogmaals een dringend beroep op de regering zich niet te laten leiden door paniekvoetbal en alsnog zo snel mogelijk tot een goed inhoudelijk akkoord met Nederland te komen.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | VBC bezorgd over ‘Plan B’

  1. Nog meer lenen van de APC? Hoe stelt men zich dat voor? Nogal ridicuul; avontuurlijke politiek/financiële window dressing

  2. Gaat lekker met de pensioenfondsen op Curaçao: Ennia en nu APC; houd mijn hart vast met de AOV-pot zo goed als leeg en steeds minder ‘bijdragers’.

  3. Eerst is APC leeggeroofd door Stephen Capella, en wat er nog van over is wordt nu opgehaald door Kenneth Gijsbertha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *