ParadiseFM | Vakbonden accepteren bezuinigingsmaatregelen niet

Solidaridat Sindikal vakbonden eisen welzijn | Antilliaans Dagblad

De vakbonden verenigd in Solidaridat Sindikal stellen geen maatregelen van de regering te accepteren. Woordvoerder Frensley Sille zegt tegen Amigoe dat het volk niet de dupe mag worden van het wanbeleid van de regering.

Om het begrotingstekort op te lossen wordt er al een tijd gesproken over maatregelen, maar de vakbonden weigeren die te accepteren. Wat er volgens woordvoerder van Solidardat Sindikal dan wel moet gebeuren, is het uitvoeren van het regeerprogramma dat bij het aantreden van dit kabinet is gepresenteerd.

“Ze beloofde ons welzijn en dit is het tegenovergesteld.’

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Vakbonden accepteren bezuinigingsmaatregelen niet

 1. Knoek-koe

  @Curaçao Revisted
  Wat snoepreizen betreft kunnen de vakbondsleden er ook wat van.

  Snoepreis minister Errol Cova was non stop op dienstvakantie tijdens zijn ministerschap.

  Deze Crypto chavista Venezolaan had geen scrupules als het om het spaarzaam omgaan met publieke fondsen ging.

  Nog nooit had een minister zoveel reiskosten op zijn conto als deze roeptoeter. En zijn echtgenote ging geloof ik ook nog mee, zal me niet verbazen als dat ook door de pueblo arbeider moest worden bekostigd, de pueblo arbeider waar hij zich zo hard voor inzet tegen een forse vergoeding.

  Deze venezoleense schreeuwlelijkerd die middels typische intimidatie tactieken zijn zin doordrukt vindt alles prima zolang hij er maar beter van wordt.

  Nee de vakbondsleden zijn geen haar beter.

 2. Knoek-koe

  Hoog knakkerlak gehalte hebben deze vakbondslui, net als de politici zijn ze vooral uit op opportunistiscg gewin voorzichzelf

 3. Welzijn als er geen geld is is uiterst moeilijk. En een regeeraccoord kun je openbreken. In de huidige situatie dus noodzakelijk.

 4. Trots op Curaçao

  “Ze beloofde ons welzijn en dit is het tegenovergesteld.’

  Wat raar. “Onder welzijn wordt een zekere mate van materiële en immateriële tevredenheid begrepen. ”

  ! een zekere mate !

  Overigens is Welvaart een ander begrip. “Welvaart is de mate waarin de behoeften met de beschikbare middelen kunnen worden bevredigd.”
  Aangezien de beschikbare middelen binnen de overheid er niet meer voldoende zijn zullen ZIJ de behoefte moeten aanpassen. Dat kan door minder uit te geven, niet door te graaien in het loonzakje van de arbeider.

  Wel raar dat de accijns op sigaretten met 50% stijgt en de rest minder. Zou de vakbond daarom boos zijn dat ze meer moeten betalen voor sigaretten? Zouden ze dat bedoelen met welzijn.

 5. Ik zou de vakbonden het advies willen geven ga je geld maar halen bij Cova.Daar zijn jullie een kip zonder kop achteraan gerend en dat doen jullie nog steeds. Dus succes daarmee want binnen enkele weken zullen jullie weer laten zien dat er niets is veranderd want dan zal hij weer voorop lopen en jullie naar de afgrond leiden.Toen verstand werd uitgedeeld zijn vakbond leiders op Curacao blijkbaar vergeten

 6. Laat de regering maar het goede voorbeeld geven met salarisvermindering, stuur je familieleden naar huis en geen snoepreisjes meer!

 7. Curacao Revisited

  @EAJ : heeft de regering of de vakbond dat niet door (of beiden)? Snoepreisjes, en familie leden functies geven kosten ook veel geld.

 8. Welzijn kost geld.En dat moet ergens vandaan komen toch ? Hebben ze blijkbaar niet door.

 9. Curacao revisited

  Ze hebben wel een punt: als parlements leden niet het goede voorbeeld geven en 10% salaris inleveren waarom zouden anderen dat wel moeten doen?

 10. John Bash

  Beiden heren op de foto hebben groot hoofd volgepropt met zaagsel.
  Kortom verstand van nul komma nul.
  Praat niet voor je beurt en ga eerst in gesprek met de regering, in plaats van eisen te stellen.
  Maar ja oproerkraaiers weten en kunnen niet beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *