ParadiseFM | Terrassen mogen weer open

Er geldt  maximum van 25 mensen en mag iedereen maar blijven tot 20u ’s avonds | Foto archief Mundo Bizarro

Bars en sneks mogen weer mensen op het terras ontvangen als het mogelijk is om 2 meter afstand te houden tussen de gasten.

Ook geldt het maximum van 25 mensen en mag iedereen maar blijven tot 20u ’s avonds.
Verder moeten de gelegenheden in het bezit zijn van een terrasvergunning.

Mensen mogen naar binnen voor het toilet, maar moeten daarna direct naar buiten. Dat maakte Ronny Cornelis van MEO vanmorgen bekend.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | Terrassen mogen weer open

 1. De Santa Rosaweg is lang net zoals de dag lang is geweest gisteren @John.
  Verder doen we altijd graag even een Pietermaai om de lokale economy te steunen. Als fervente wijndrinkers overigens.

 2. ericlapas

  Dit is wel een vorm van concurrentie vervalsing want niet alle cafés en bars hebben een terrasje. Wat is er tegen als cafés met terrasjes in een solidariteitspotje voor de andere cafés die het moeilijk hebben storten.

  Er is geen lijn te trekken op de maatregelen van dit kabinet, restaurants en andere horeca mogen klanten niet binnen laten en de kerk wel.

  De kerk is waar het virus zich het snelst kan verspreiden want in de kerk zingt iedereen de longen uit hun lijf waardoor die druppeltjes zich juist verspreiden.

  Aan de andere kant lopen vooral de arme sloebers risico want meneer de pastor staat wel op een veilige afstand.

  Dat kerken open mogen is niet geheel toevallig, de kerk heeft altijd goed dienst gedaan om een groot deel van de bevolking dom en in slaap te houden en verkiezingen komen eraan. Als het met de kerken niet lukt dan is er nog altijd Nicole Maduro die de domme kijkers vooral elke ochtend op het hart drukken om niet zelf na te denken maar blindelings de bestuurders te volgen.

  Helaas zal het nu in crisis tijd ook zo blijven en als het allemaal weer mis gaat, is altijd de voedselbank en karchi social nog.

 3. John Bash

  @William. Dan heb je niet goed opgemerkt. In ieder geval 1 flinke aanrijding,bij betrokken, op de santa rosaweg. Voorkant er finaal af van een auto die weer zo de santa rosaweg opreed zonder te kijken. En zelf ga ik ook niet naar terassen pietermaai. Veel te duur, terwijl ik het kan bekostigen. Maar dat terzijde. Voor dat geld wil ik wel op een plek zitten om een lekkere whiskey te drinken, zonder in de stank en herrie van de auto’s te zitten.

 4. John Bash
  De terras zitters in zijn algemeenheid in Pietermaai etc zijn geen ‘onderstandstrekkers’ de biertjes bij de snèks zijn natuurlijk goedkoper dan een terrasje pikken, waar ik het over had, en ja ik was vandaag op straat en ook via de Sta R weg naar huis gereden.
  Wat wel opvallend was dat er geen aanrijdingen waren.
  Dat zullen de verzekeringsmaatschappijen de laatste tijd wel hebben geconstateerd.

 5. John Bash

  @William. Als je vandaag de straat op bent geweest, dan is het op de weg al weer file rijden op de santa rosaweg. De sneks staan weer vol mensen. Truki pans ook weer in de rij. Fastfood in de file bij bestel loket. Dus kom niet bij mij aan dat de mensen geen geld hebben. En gigantisch druk bij de benzinestation. Zag ook nog een onderstands trekker vanaf de mini market linea recta naar de kfc aan de overkant in de file.

 6. Mmm… mag je niet meer zeggen dat de lokatie op de foto alleen door blanken lijkt te worden bezocht?

  Zelfs La Stiwz is het opgevallen.

 7. Het zal niet al te druk worden vooral in Pietermaai omdat veel mensen zonder geld zitten en zich vast geen biertjes e.a. kunnen veroorloven.

 8. ericlapas

  Het valt niet te controleren maar moet aan de toiletten geen eisen worden gesteld? Bijvoorbeeld; zeep of hand gel om te desinfecteren, wegwerp papier handdoekjes?

 9. @Wim: ook binnen aan de bar gekeken?

 10. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 11. Onmogelijk om te handhaven, maar gelukkig zorgt de avondklok ervoor dat het niet uit de hand zal lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *