ParadiseFM | Suzy Camelia-Römer onder vuur


De MFK wil ook praten over het feit dat de opleiding een idee was van de echtgenoot van minister Suzy Camelia-Römer | Extra

Minister Suzy Camelia-Römer ontkent dat ze verkeerd heeft gehandeld als minister. Onlangs werd bekend dat ze als directeur van twee bedrijven staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Dat is niet te verenigen met haar functie als minister. Maar volgens Camelia-Römer in het Antilliaans Dagblad zijn de betreffende bedrijven nooit geactiveerd. Partij Kòrsou di Nos Tur zal binnenkort aangifte tegen haar doen.

Ook twijfels rondom de politieopleiding hebben betrekking op de minister van Gezondheid, Milieu en Natuur. De fractie van de MFK wil dat het parlement binnenkort vergadert over een recent rapport van de Algemene Rekenkamer. Daarin staat dat een politieopleiding van ruim 5 miljoen gulden, die de overheid in 2016 wilde laten uitvoeren, ernstig onder de maat is.

De MFK wil ook praten over het feit dat de opleiding een idee was van de echtgenoot van minister Suzy Camelia-Römer.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Lees ook: Camelia-Römer: Binnen coalitie draag ik bij | Antilliaans Dagblad

De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx

Vanmiddag na het Statendebat over de Screeningswet biedt de coalitie een motie aan die de regering opdracht geeft om de mogelijkheden te onderzoeken de screeningswet aan te passen. Reden: het moet afgelopen zijn met het misbruiken van deze wet om zittende ministers te vervolgen. De motie is hier te lezen: http://www.qracao.com/docs/Konsepto_Moshon_lei_Screening_9_yuni_2020.docx Wil je weten wie hem opgesteld heeft? Kijk dan even in de properties van het document. Weet je meteen ook waarom de screeningswet NU moet worden aangepast…. | Dick Drayer

Motie veiligheidsdienst screeningswet door Suzy Camelia Romer-Alvin Daal

2 Reacties op “ParadiseFM | Suzy Camelia-Römer onder vuur

  1. Ik ben hier geboren en getogen dus ik denk dat ik de YDK goed ken. De YDK lijdt van een diep gewortelde minderwaardigheidsgevoel waarschijnlijk een erfenis van de slavernij periode.

    Politici weten daar handig misbruik van te maken.

    De meeste partijen hebben ook een licht gekleurd iemand als lijsttrekker en die kan het nooit verkeerd doen in de ogen van de YDK. Wat er ook gebeurd ze blijven massaal op stemmen.

  2. TATÁÁÁÁÁÁÁÁ……… KNOEK-KOE bo tey?????????????????????????Papia lorito………., duna lorito mas maishi………………shoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *