ParadiseFM | Studenten maken info booth’s voor Kaya Kaya

Kaya Kaya Otrobanda 2019

Studenten van de UoC hebben info booth’s gemaakt voor het Kaya Kaya Festival morgen.

De vier info booths sluiten aan bij de vier pilaren van Kaya Kaya: 1) Sociaal, 2) Cultureel, 3) Economisch en 4) Fysiek waardoor je als bezoeker gerichte informatie kunt krijgen.

Ook organiseren de 50 studenten spelletjes om mensen op een speelse wijze weer met elkaar in contact te brengen en krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf elektriciteit op te wekken.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Studenten maken info booth’s voor Kaya Kaya

 1. Kaya Kaya is ieder jaar weer leuk. Prachtige lokale kunst, mooie murals ik vind het een verrijking.
  Maar ja @Erica houdt zich alleen bezig met zeiken en absurde reacties! De typical cultuur barbaar.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Clapp ass:
  Ben jij de broer of het kind van die “man” van Chateau Meiland??? Het lijkt er verbazend veel op.
  And for ur info: Tante Zaida was niet “Blank”…….

 3. Zat laatst toevallig naar TeleCuracao te kijken en het journaal begon met dit verhaal, Kaja Kaja. Ik dacht what the fuck is this? In een land waar 30% zegt onder armoede grens te leven, waar corruptie en schaamteloze zelfverrijking hoogtij viert, beginnen ze met fucking Kaja Kaja?

  Er was een tijd bij TeleCuracao dat je kolo ku bon kabei als Saida Hernandez moest hebben anders kon je het vergeten om voor de camera bij TeleCuracao te werken.

  Nu hebben we hende kolo skur ku mal kabei daar werken en het niveau is om te janken, geef me maar liever Saida Hernandez, zit ik in elk geval met een bobbel in mijn broek voor de TV.

  Ik zag Sharifa Bashir nog aan een Colombiaanse artiest vragen, “es tu primera vez aca?” Dat is een vraag die ik elke avond in Campo stel daar hoef ik toch niet naar het nieuws voor te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *