31 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 15:46

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Statenlid Pisas hoopt op Nederlandse mening over Klesch Group

Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas hoopt dat de Nederlandse deelnemers hun mening zullen geven over het akkoord dat Curaçao heeft gesloten met de Klesch Group | Jeu Olimpio

Vandaag begint op Curaçao het Interparlementair Koninkrijksoverleg met parlementariërs uit Nederland, Curaçao en Aruba.

Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas hoopt dat de Nederlandse deelnemers hun mening zullen geven over het akkoord dat Curaçao heeft gesloten met de Klesch Group.

Het verbaast hem dat ze dat nog niet hebben gedaan, terwijl Nederlandse volksvertegenwoordigers normaal gesproken over heel veel Curaçaose zaken hun mening geven, aldus Pisas.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

15 reacties

 1. Waarom zou je voorbereiden op een interview als je op voorhand weet dat alles bij elkaar zal worden gelogen?

  Zelfde als mensen zoals jij die MFK fan zijn en weten dat ze voorgelogen worden,

 2. Die zgn volksvertegenwoordiger m rojer kdnt, is ook al tweemaal afgepoeierd bij ipko, en de bevolking moet natuurlijk weer denken, dat hij voor ‘t volk is. Gokbaas, griezel.

 3. Ik heb zojuist van een maat (woonachtig in Nederland) van mij dat ze ook een lolo willen adopteren in Den Haag.

  Deze zit in een torentje op het binnenhof of zo, had ie erover.

 4. Na deze vraag van Pik aan Nederlandse parlementairs om hulp, zakt deze oorworm al helemaal door het Nederlandse dunnen ijs, Pik krijgt nu van mij de 1e prijs domme vragen stellen, en dat is een grote beker met in het groot geschreven opschrift, ik heet Hans en ben zo dom als een Gans.

 5. Wij kunnen Pik Pisas niet kwalijk nemen, de man heeft een laag IQ en zit daar om stemmen van zijn gelijkgestemden uit Banda Bou aan te trekken. Moeten de Nederlandse parlementariërs hun persoonlijke mening geven?

  Als het toch over vragen gaat, een andere dieptepunt zijn de vragen van Richeron Balentin van Radio Direct aan Chunky De Lanoy, de man begint een interview van bijna een uur zonder enige voorbereiding en vraagt maar wat bij hem op dat moment te binnen schiet.

  Kan wel begrip voor hebben dat deze Richeron Balentin en andere medewerkers bij Direct ook recht op een baan hebben maar er moet toch wat hoger opgeleiden te vinden zijn die een baan zoeken.

 6. Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas hoopt dat de Nederlandse deelnemers hun mening zullen geven over het akkoord dat Curaçao heeft gesloten met de Klesch Group.

  Het verbaast hem dat ze dat nog niet hebben gedaan, terwijl Nederlandse volksvertegenwoordigers normaal gesproken over heel veel Curaçaose zaken hun mening geven, aldus Pisas.

  Normaal wil Pik niets te maken hebben met makambas en hun meningen en nu ineens wel??

 7. Pik Pisas, alias de lolo van Soto alias de krijsende kabriet, voormalig kopieerapparaatbediende van beroep, heeft body guards?

  Bij afwezigheid van de stervende Arthur Donker, binnenkort ontmoet Arthur zijn schepper, zeg ik het dan maar: je blijft lachen op deze klip.

 8. Ik zag “pik” recent bij Centrum. Hij is idd knap (?) lelijk. Hij had een aantal bodyguards achter zich aanlopen wat m.i. onnodig is.

 9. @Hans:
  Jij bent of geestelijk gestoord, of je bent een masochist!
  Ik heb je al een keer gezegd om je meer om Grietje te gaan bekommeren, want jongens als Pik hier vallen in heel goede aarde bij jullie dames. Ik kan er van meepraten….

 10. Ha ha ha, mfk ik dacht dat deze altijd op het standpunt stond wij doen het zelf en weg met Nederland. Maar zie nu ze kunnen met hun minderheid in de parlement geen been aan de grond krijgen en dan mag Nederland zich ineens wel er mee gaan bemoeien. Pik Pisas, ga lekker wandelen in Soto.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Sahara-stof is onderweg naar Curaçao

Vandaag kan het zomaar zijn dat je even minder goed zicht hebt of dat de motorkap van je auto onder het stof zit. Op dit moment waarschuwt...

ParadiseFM | Ex-directeur Ennia start zaak tegen oud-werkgever

Voormalig Ennia-directeur Reinald ‘Reintje’ Curiel is een rechtszaak begonnen tegen zijn voormalige werkgever. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad. De 65-jarige Curiel was in juli 2018 de enige...

Column Youp | Kliniekclowns

Dus een cliniclown verdient meer dan een hoogopgeleide IC-verpleegkundige. Toen ik dit op de radio hoorde heb ik mijn auto een kwartiertje op de vluchtstrook geparkeerd. Met...

PBC | Opnieuw coronadode in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is opnieuw een dodelijk slachtoffer gevallen als gevolg van Covid. Die viel in het CMC. In totaal zijn nu 173 mensen overleden door het...

PBC | SDKK: geen enkele gevangen heeft vier vingers verloren

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- De SDKK is niet blij met het nieuws dat een gevangene vier vingers is verloren door slechte medische zorg vanwege een worminfectie. Dat nieuws gaat...

PBC | CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam economisch herstel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dit jaar stijgt het bedrag dat Curaçaoënaars met elkaar verdienen nauwelijks, maar volgende jaar komt het bruto nationaal product in de buurt van 6,2...
- Advertentie -