26 C
Willemstad
• vrijdag 16 april 2021 05:03

ParadiseFM | 49.000 toeristen bezochten Aruba in maart

Bijna 49.000 verblijfstoeristen bezochten Aruba in de maand maart. Dat heeft het Arubaanse toerismebureau gisteren bekend gemaakt. Daarvan waren ruim 43.000 toeristen afkomstig uit Noord-Amerika. De rest kwam...

NRC | Curaçao verlengt lockdown tot 30 april

Flori Hofman De lockdown op Curaçao wordt zeker tot 30 april verlengd. Dat heeft premier Eugene Rhuggenaath donderdag bekendgemaakt, meldt persbureau ANP. Daarmee zal de avondklok, die tussen...

NTR | Curaçao verlengt lockdown, omdat er geen andere optie is

Oscar van Dam WILLEMSTAD – ‘‘Een versoepeling van de corona maatregelen op Curaçao is op dit moment geen enkele optie. We hebben te maken met de Britse variant,...

DH | Invest in kingdom relations, Council of State reemphasises

THE HAGUE--Relations in the Dutch Kingdom require constant investment, the Council of State reemphasised in its 2020 annual report. The relationship of mutual respect between governments and...

AntilliaansDagblad | Maatregelen Bonaire voorzichtig afgeschaald

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna heeft tijdens de persconferentie van gisteren het risiconiveau verlaagd van niveau 6 naar niveau 5. Er is volgens Rijna verbetering opgetreden, maar hij...

AntilliaansDagblad | Perspectief politieplannen St. Maarten verdwijnt

Den Haag - Waar de voortgangscommissie eind 2019 optimistisch was over het Korps Politie Sint Maarten (KPSM), is het perspectief op verbeteringen nu erg laag. Anderzijds lijkt...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | Statenlid Pisas hoopt op Nederlandse mening over Klesch Group

ParadiseFM | Statenlid Pisas hoopt op Nederlandse mening over Klesch Group

Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas hoopt dat de Nederlandse deelnemers hun mening zullen geven over het akkoord dat Curaçao heeft gesloten met de Klesch Group | Jeu Olimpio

Vandaag begint op Curaçao het Interparlementair Koninkrijksoverleg met parlementariërs uit Nederland, Curaçao en Aruba.

Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas hoopt dat de Nederlandse deelnemers hun mening zullen geven over het akkoord dat Curaçao heeft gesloten met de Klesch Group.

Het verbaast hem dat ze dat nog niet hebben gedaan, terwijl Nederlandse volksvertegenwoordigers normaal gesproken over heel veel Curaçaose zaken hun mening geven, aldus Pisas.

Bron: ParadiseFM

15 reacties

 1. Waarom zou je voorbereiden op een interview als je op voorhand weet dat alles bij elkaar zal worden gelogen?

  Zelfde als mensen zoals jij die MFK fan zijn en weten dat ze voorgelogen worden,

 2. Die zgn volksvertegenwoordiger m rojer kdnt, is ook al tweemaal afgepoeierd bij ipko, en de bevolking moet natuurlijk weer denken, dat hij voor ‘t volk is. Gokbaas, griezel.

 3. Ik heb zojuist van een maat (woonachtig in Nederland) van mij dat ze ook een lolo willen adopteren in Den Haag.

  Deze zit in een torentje op het binnenhof of zo, had ie erover.

 4. Na deze vraag van Pik aan Nederlandse parlementairs om hulp, zakt deze oorworm al helemaal door het Nederlandse dunnen ijs, Pik krijgt nu van mij de 1e prijs domme vragen stellen, en dat is een grote beker met in het groot geschreven opschrift, ik heet Hans en ben zo dom als een Gans.

 5. Wij kunnen Pik Pisas niet kwalijk nemen, de man heeft een laag IQ en zit daar om stemmen van zijn gelijkgestemden uit Banda Bou aan te trekken. Moeten de Nederlandse parlementariërs hun persoonlijke mening geven?

  Als het toch over vragen gaat, een andere dieptepunt zijn de vragen van Richeron Balentin van Radio Direct aan Chunky De Lanoy, de man begint een interview van bijna een uur zonder enige voorbereiding en vraagt maar wat bij hem op dat moment te binnen schiet.

  Kan wel begrip voor hebben dat deze Richeron Balentin en andere medewerkers bij Direct ook recht op een baan hebben maar er moet toch wat hoger opgeleiden te vinden zijn die een baan zoeken.

 6. Statenlid Gilmar ‘Pik’ Pisas hoopt dat de Nederlandse deelnemers hun mening zullen geven over het akkoord dat Curaçao heeft gesloten met de Klesch Group.

  Het verbaast hem dat ze dat nog niet hebben gedaan, terwijl Nederlandse volksvertegenwoordigers normaal gesproken over heel veel Curaçaose zaken hun mening geven, aldus Pisas.

  Normaal wil Pik niets te maken hebben met makambas en hun meningen en nu ineens wel??

 7. Pik Pisas, alias de lolo van Soto alias de krijsende kabriet, voormalig kopieerapparaatbediende van beroep, heeft body guards?

  Bij afwezigheid van de stervende Arthur Donker, binnenkort ontmoet Arthur zijn schepper, zeg ik het dan maar: je blijft lachen op deze klip.

 8. Ik zag “pik” recent bij Centrum. Hij is idd knap (?) lelijk. Hij had een aantal bodyguards achter zich aanlopen wat m.i. onnodig is.

 9. @Hans:
  Jij bent of geestelijk gestoord, of je bent een masochist!
  Ik heb je al een keer gezegd om je meer om Grietje te gaan bekommeren, want jongens als Pik hier vallen in heel goede aarde bij jullie dames. Ik kan er van meepraten….

 10. Ha ha ha, mfk ik dacht dat deze altijd op het standpunt stond wij doen het zelf en weg met Nederland. Maar zie nu ze kunnen met hun minderheid in de parlement geen been aan de grond krijgen en dan mag Nederland zich ineens wel er mee gaan bemoeien. Pik Pisas, ga lekker wandelen in Soto.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties