ParadiseFM | Sint Maarten vraagt Nederland om 254 miljoen gulden

Curaçao gaf eerder al aan 760 miljoen gulden nodig te hebben | Antilliaans Dagblad

De minister van Financiën van Sint Maarten, Ardwell Irion, heeft maandag 254 miljoen Antilliaanse gulden gevraagd aan Nederland om te helpen de coronacrisis voor de eerste drie maanden op te vangen.

Sint Maarten wil daarmee onder meer bedrijven ondersteunen zodat ze geen mensen ontslaan en ook mensen helpen die hun baan zijn verloren. Curaçao gaf eerder al aan 760 miljoen gulden nodig te hebben.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Sint Maarten vraagt Nederland om 254 miljoen gulden

 1. @Roberto: Nederland moet eens stoppen om geld te geven aan de weggelopen zoon die in het gevang thuishoort.

 2. Nederland moet “even” stoppen miljoenen naar oplichters-landen zoals Turkije, Afrika, Marokko, etc.etc. die géén familie van Nederland zijn te sturen. Oplichtersorganisaties aller tijden zijn deze landen. Ministers, presidenten en andere politici van die landen weigeren vraaggesprekken toe te staan om opheldering te geven en verklaren dat zij geen commentaar hebben en ook niet willen geven. Maar zij verklaren wel dat zij alles voor hun land doen met onbaatzuchtige altruistische motieven. Wel wel wel.

 3. Abraham Mossel

  Nederland moet het anders doen als normaal volop $$$ geven : gewoon zowel op Curacrim als op crimineel St Maarten alleen voedsel pakketten uitdelen onder begeleiding van die verdomde rot Makamba`s, verder niks nada nopes, geen stroom geen probleem, gewoon een kampvuur kan je op koken en heb je in avond en nacht, water is er genoeg licht en zo overleefde men in de oertijd ook.

 4. O o wat had men op Sint Maarten toch een hekel aan Nederland.

  Totdat er weer het handje kan worden opgehouden.

 5. Joep Meloen

  Hahaha, ook daar gaat het hen met name om zeker stellen van het eigen salaris. De rest is niet zo interessant. Er is sinds Irma dus niets veranderd. Triest volk.

 6. Bevolking 42.000 Curacao rond de 160.000 keer 4 !!
  Ze hebben gewoon curacao gedeeld door 4 gedaan de slimmerds.
  51% geen Nederlandse nationalteit.
  Ik zou zeggen er is nog voldoende in kas van de orkaan.

 7. opvallwend verschil met de 754 die Curacao meent nodig te hebben.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *