ParadiseFM | SEHOS wint rechtzaak tegen ex-minister Camelia-Römer

De rechter heeft bepaald dat Camelia-Romer onzorgvuldig heeft gehandeld door in 2017 te korten op de begroting van het ziekenhuis | Extra

De overheid moet nog drie miljoen gulden betalen aan de Stichting Elisabeth Hospitaal (Sehos). Dat heeft de rechter gisteren bepaald.

Het Sehos had een bodemprocedure aangespannen tegen de voormalige minister van Gezondheid Suzy Camelia-Römer. De rechter heeft bepaald dat de minister onzorgvuldig heeft gehandeld door in 2017 te korten op de begroting van het ziekenhuis.

De rechter bepaalde gisteren dat de overheid 127 miljoen moet betalen voor de begroting van 2017, in plaats van de 124 miljoen die door Camelia-Römer is over gemaakt. Het Sehos stelde al in 2017 dat het bedrag te laag was, maar kreeg op dat moment geen gehoor van de minister.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | SEHOS wint rechtzaak tegen ex-minister Camelia-Römer

  1. Die drie miljoen zijn zeker naar Sushi Suzy’s schoothondje, de aalgladde Aalvin Daal, gegaan.

    Die moest immers op kosten van de belastingbetaler alle landbouwbeurzen van de wereld afreizen, terwijl de enge creep nog niet weet of een tomaat aan een boom hangt of onder de grond groeit.

  2. Sommige mensen kunnen niet met macht omgaan, denken dat ze alles maar kunnen maken. Deze persoon is daar een van. Onbeschaamd, onbeschoft. Heb nog steeds die persconferentie inzake de coronalening op het netvlies waarin deze mw werkelijk als een idioot te keer ging. Stond daar te schreeuwen als een bakvis met een overspannen kop, werkelijk vol ongeloof zitten aanschouwen. Nee, weinig positiefs te melden over deze mw.

  3. Wie weet wat er nog meer uit de hoge hoed komt. Deze dame kan ons nog wel eens veel meer gaan kosten.
    En ondertussen: ik ben geen minister meer dus niet mijn verantwoordelijkheid maar van mijn opvolger.
    Welke partij wilde ze toch weer nieuw leven inblazen.

  4. Zo gaat het op ons dushi korsou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *