28 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 03:17

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Schotte legt zich ondanks hoger beroepsuitspraak niet neer bij verlies Statenlidmaatschap

Advocaten Schotte noemen vonnis ‘wonderlijk’| Jeu Olimpio

De advocaat van oud minister-president Gerrit Schotte heeft gisteravond aangegeven dat deze internationaal zijn recht gaat zoeken.

Gisteren bepaalde de rechter dat het hoger beroep van Schotte ongegrond is. Deze spande een hoger beroep aan tegen de opheffing van zijn Statenlidmaatschap. Dit werd opgezegd, omdat hij onherroepelijk veroordeeld was, maar volgens de advocaat van Schotte was de wet hierover nooit via een Landsbesluit bekrachtigd.

Volgens de advocaat van Schotte is er door het Hof een toelichting op de wijziging van het Statuut bijgehaald om tegen de politicus te beslissen. De advocaat noemt de redenering van de rechter in deze zaak ‘wonderlijk’ en stelt dat Schotte nu niets anders rest dan een beroep te doen op de internationale rechtsgangen.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

2019 01 30 – Uitspraak Hoge… by on Scribd

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. Ik ben voorstander om gekke G te laten overvliegen (zelf laten betalen, geboeid en al) naar Vught.
  Die gek destabiliseerd hier alleen maar het land. Hij moet gewoon ophouden nou die gek.

  @Henk(1) s.v.p.één alias gebruiken.

  M.v.g. Commentpolis

 2. Had men dan anders verwacht van deze narcist, psychopaat en pathologische beroeps leugenaar. Gerrit de Raaf en zijn advocaten zullen nog wel een tijdje doorgaan met dit toneelstukje, Gerrit de Raaf de super LOSER kan niet alleen tegen zijn verlies, maar gebruikt hoofdzakelijk deze onzin recht zaken( ze weten dat hij niet kan winnen ) alleen maar om het uit elkaar vallende zooitje gespuis van de MFK/KFO van de laatste stuiptrekkingen te behoeden en voor zijn totale afgang van zijn maffia clubje incl zijn
  mondy monky’s kiezers. Het is dus voor LOSER Gerrit de Raaf (dief) dan ook van het grootste belang om met zijn vakbonds en partij financiers vrienden het eiland op welke manier dan ook naar de kloten te krijgen, dit alles doet hij vanuit de SDKK ( ongelooflijk!!) dit is ook zijn enigste kans om nog één kans te maken om weer aan de macht te komen en dat moet natuurlijk zo snel als mogelijk aangezien als hij uit de pitcher is het wel kan vergeten, zolang het vuur nog heet is kan hij de mensen nog laten smelten met zijn leugens. De regering moet dan ook zo snel als mogelijk is deze landverrader totaal uitschakelen, dit kan alleen om hem over te plaatsen naar het gevang op Bonaire of naar de psychiater opvang Rolder de Bolder in Soesterberg, komt hij door eigen toedoen nooit meer onder de normale mensen. Ben benieuwd welke rol Gerrit de Raaf in de strafzaak ( moord Helmin Wiels, daders achter de schermen!!) tegen Jamooladin gaat spelen.

 3. Het Gerecht had anders gedacht / gepland : Schotte in de bak monddood te maken. Nou het tegendeel zal hij uiterst creatief gaan bewijzen. Inderdaad chaos creëren zal een van zijn doelstellingen zijn.

 4. 40 jaar geleden zaten Rudsel en ik, samen met Suzy, op Stuyvesant College. Hij hield van karate en deed veel voor de boekenclub. Weet niet waar het fout ging, maar dat zo’n brilliant mind zich leent voor een low life, corrupt onderkruipsel en draaideurcrimineel als Schotte, is mij een raadsel. Afijn….kos a cambia. Ik ga nog heeeel even door met boeven vangen in Mokum.

 5. Wat opvalt is dat de werknemers op dat lijstje van @John Bash het relatief goed hebben in dit land. Wij onderstand trekkers kunnen niet staken!!!

 6. GS legt zich niet neer bij verlies statenlidmaatschap.
  Zoals verwacht is hij en consorten bezig met het destabilisatie proces.
  Staking hier, staking daar. Kruisingen blokkeren. De jaren dat hij statenlid was en prmier heeft hij geen ene moer gedaan voor zijn zogenaamde volgelingen. Nu hij in het gevang zit en statenlid af is, worden er ineens eisen gesteld. Onderwijsbond, politiebond. Komende week zal eea zich uitbreiden tot ziekenhuispersoneel, brandweer, nutsbedrijven. Met als doel chaos veroorzaken.

 7. Los van het feit of het wetsartikel nu wel of niet bestaat…………iedereen zou toch moeten begrijpen dat een veroordeelde crimineel, die nota bene in de gevangenis zit, niets te zoeken heeft in een VOLKSVERTEGENWOORDIGING !

  Ik weet dat we hier veel criminelen hebben, maar dat ze nu hun eigen vertegenwoordiger moeten hebben lijkt mij iets teveel van het goede.

 8. Moet deze advocaat Schotte niet tegen zichzelf in bescherming nemen? Als advocaat hoort je de cliënt te informeren of het zin heeft om te procederen of niet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -