27 C
Willemstad
• maandag 4 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Schoop-Isenia trekt kandidatuur voor minister in

Voormalige Girobank directiebestuurslid Neysa Schoop Isenia

Neysa Schoop-Isenia trekt haar kandidatuur voor Minister in. Dat laat zij weten in een brief aan partido MAN. Schoop-Isenia was de beoogde nieuwe minister van Economische Ontwikkeling, maar tijdens de screening onstond commotie over een gelekte memo.

De memo was afkomstig van de Centrale Bank en ging over haar cariere bij de Girobank. De memo kwam terecht bij minister Gijsbertha en werd door een nog onbekende naar de media gelekt.

- Advertentie -

Schoop-Isenia deed aangifte tegen de Centrale Bank wegens het verbreken van de geheimhoudingsplicht. Vanmorgen vond er overleg plaats tussen haar, haar advocaat en de bank.

Vanmiddag kwam de brief naar buiten waarin Schoop-Isenia aangeeft dankbaar te zijn voor de kans om minister te worden, maar zich terugtrekt als kandidaat.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

10 reacties

 1. Verstandig, flutpartij MAN had haar niet eens moeten voordragen. Shameful,ze zullen flink afgestraft worden bij de vgd verkiezingen. Tijd voor een oprechte nwe partij! Ik hoop dat deze zich aandient. Er zijn legio eetlijke en oprechte mensen die de oude gevestigde orde zat zijn. Ik heb al rumours gehoord!

 2. Schoop-Isenia trekt zich terug als kandidaat. Dit impliceert dat ondanks haar verleden, zij toch door de screening is gekomen..

  Ik denk eerder dat ze niet door de screening kwam en daarom zichzelf nu terugtrekt voor gezichtsverlies.

  Hetzelfde zien we bij frauderende werknemers die de de keuze krijgen of vrijwillig ontslag nemen of ontslagen worden met aangifte politie

 3. @Jantje…..tut, tut…. temper, temper. me MFK? that’s a first, LOL.
  ‘t meiske werkte dan bij die bank, is zij dan ook aangeklaagd voor het graaien van Gorsira ? and the name is Showroe. You can go back to sleep now.

 4. Schoop-Isenia trekt zich terug als kandidaat. Dit impliceert dat ondanks haar verleden, zij toch door de screening is gekomen. Het blijkt weer het hele screeningsproces is één wassen neus.

  Deze Isenia trekt zich nu snel terug voordat meer uit de beerput naar boven komt.

  Ongetwijfeld is dit een tipje van de ijsberg, een riante bonus binnen een twee jarig contract terwijl werknemers met 20 jaar dienst nooit een bonus krijgen en hypotheek die voor andere doeleinden is gebruikt.

  Hoe kan het anders zou je zeggen, het gaat altijd om geld, als dit soort vrouwen zo veel van geld houden waarom gaan ze niet in Campo werken? vraag je, je af.

  Matroos-Lasten is een held ze heeft ons voor een Nationale schande bespaard, stel je voor dat wij straks van buitenlanders te horen krijgen, wij hebben jullie minister van economische zaken voor geld van achteren gepakt..

 5. Showroom di Emmastad, verdedig gegraai en niet integer gedrag maar.

  De ontslagen Girobank werknemers doen je niks, MFK trol.

 6. Moedige meid, the girl’s got backbone……staat deze nonsens dus elk landskind te wachten die naar het buitenland gaat, fully equiped terugkeert en ambitie toont. Dushi hende, zullen we maar zeggen.

 7. Het hele eiland weet nu dat Neysa Isenia niet integer is, en dus ook niet bij Aqualectra te handhaven is, net als Stephen Capella gigantisch haar zakken heeft gevuld bij Girobank en in een vechtscheiding ligt.

  Well done, domme muts.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Over the Pond minimarket robbed by two armed men

PHILIPSBURG--The cashier of a minimarket on Arch Road, a side road of Sucker Garden Road, was robbed at gunpoint late Friday afternoon, when two armed men entered...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juni 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om...
- Advertentie -
- Advertentie -