ParadiseFM | Rhuggenaath wil niet verklaren tegenover Ronald van Raak

Van Raak zei onlangs dat Nederland geen goede ervaringen heeft met de Klesch Group, waarmee Curaçao een akkoord heeft getekend voor de overname van de raffinaderij Foto: Tweede Kamer

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft gisteren gereageerd op een verklaring van het Nederlandse Tweede Kamerlid Ronald van Raak van de Socialistische Partij.

Die zei onlangs dat Nederland geen goede ervaringen heeft met de Klesch Group, waarmee Curaçao een akkoord heeft getekend voor de overname van de raffinaderij.

Volgens Rhuggenaath is hij geen verklaring schuldig aan een Nederlandse parlementariër, alleen aan het Curaçaose parlement.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Rhuggenaath wil niet verklaren tegenover Ronald van Raak

 1. Geen verklaring schuldig aan:
  Maar handje ophouden kan ie als geen ander vooral als hij in de stront zit en komt te zitten met z’n club van niks kenners!

 2. Van Raak en Bosman,Wilders en Baudet hebben een hekel aan alles wat Antillen betreft.Maar het geeft niet met de volgende verkiezing is het klaar met S.P en dan zijn wij van hem verlost hun gaan dezelfde kant op als P.S van Curacao Pueblo Soberano. S.P en P.S 1 pot nat

 3. Gecondoleerd met deze dorpsveldwachter.

 4. ……”Volgens Rhuggenaath is hij geen verklaring schuldig aan een Nederlandse parlementariër, alleen aan het Curaçaose parlement’…..

  Goedkope ‘escape’ om je er uit te “.ullen” als je 0 argumenten in te brengen hebt”.

 5. Alvast gecondoleerd, je kanker kan niet behandeld worden, dat is te duur want je minister zit in de skybox in de arena dat is belangrijker dan je behandeling.

 6. Verwacht je andere toon van iemand, die zijn eigen bevolking elke dag laat vergiftigen door de Isla, erger hij doet er nog een grote schep boven op! Alvast gecondoleerd!

 7. Had iemand in het verleden niet een uitspraak gedaan dat hij zich een moderne robin hood, of iets van die strekking, vond? Ik denk nu, zo langzamerhand dat die vergelijking voor onze premier wel op gaat. Alleen hij steelt van de armen en geeft aan de bestuurders. Als we maar op de foto met ajax kunnen kan de bevolking creperen. In de internationale ranglijst van regeringen met slecht bestuur moet curaçao wel in de top 10 staan. Dat is vast weer reden voor een tost op happy hour.
  In dit geval heeft hij wel gelijk, hij is geen verantwoording schuldig aan van raak maar wel aan zijn bevolking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *