28 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 05:01

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Rhuggenaath roept in nieuwjaarsrede op tot samenwerking voor groei

Premier Eugene Rhuggenaath roept de bevolking op om er samen met de regering voor te zorgen dat Curaçao het komende decennium op het gebied van onder meer werkgelegenheid, toerisme en onderwijs een grote groei kan doormaken | Extra

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft in zijn nieuwjaarsrede opgeroepen tot positiviteit en samenwerking.

Volgens hem moet Curaçao werken aan een stralende toekomst en kan het land zich verder ontwikkelen op heel veel terreinen.

Hij riep de bevolking op om er samen met de regering voor te zorgen dat Curaçao het komende decennium op het gebied van onder meer werkgelegenheid, toerisme en onderwijs een grote groei kan doormaken.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Ik stel me Drechi voor als een mannetje van 1 meter 60 met goedkoop SVB brilletje en Casa Cesar bloemetjeshemd die thuis niets te vertellen heeft, op commando de kliko buitenzet, de auto van zijn vrouw wast, zijn bord leeg eet en mee gaat naar zijn schoonmoeder, maar anoniem achter het toetsenbord ineens verandert in een Rambo waardoor zijn armzalig leventje nog enige fake inhoud krijgt.

  Priceless!

 2. @Bram:
  Maar…. Ben ik nou gek, of hoe zit dat??? JIJ hebt op hem gestemd!!!! Dat maakt van Bram een handlanger!!!!!!
  En zeg niet dat je niet op hem gestemd hebt, want laatst zei je hier op KKC “dat het je zo speet dat je op hem gestemd had”.
  Dus: eigen schuld, dikke bult Bram

 3. Wanneer gaan de ministers van dit land nou eens “leaden” by “example”?

  Zolang ze zelf de toets der “integriteit” niet kunnen doorstaan, en/of het toelaten dat er onacceptabele benoemingen plaats vinden (om elkaar te vriend te houden) hebben al die mooie woorden geen enkele waarde.

 4. Helemaal eens met Dislect.

  Er is nog helemaal niets gedaan aan de miljoenensalarissen bij Centrale Bank, Curoil, Aqualectra en SVB.

  Spookambtenaren zoals Tilly Pikerie staan nog steeds met honderden op de payroll en de door de criminele MFK regering benoemde mafiameid Stella van Rijn viert dit jaar haar 10e (TIENDE!!!) jaar in Forti.

 5. Beste premier Rhuggenaath,
  Als u de bevolking oproept om samen met de regering er voor te zorgen dat curaçao het komende decennium op het gebied van ondermeer werk gelegenheid, toerisme en onderwijs een grote groei door kan maken. Wat bedoelt u dan?
  Bedoelt u dat de burgers meer belasting moetten gaan betalen om die doelen te halen?
  Bedoeld u mischien dat er nog meer, onnodige, funciets gecreëerd moeten worden?
  Bedoeld u dat er vanuit forti meer reizen georganiseerd moeten worden?
  Bedoeld u mischien dat er meer vervolg onderwijs op het eiland gegeven moet gaan worden die een niet internationaal erkent diploma opleveren?

  Zou het niet beter zijn, minister president, dat u orde op zaken gaat stellen in de overheid en zijn nv’s?
  Zou het niet beter zijn, minister president, dat capabele mensen benoemd worden, in plaats van mensen benoemen voor politieke redenen?
  Zou het niet beter zijn om u in te spannen om capabele mensen op “key posities” te behouden?
  Zou het niet beter zijn, minister president, om de top van overheids nv’s en overheidsinstaties lichter te maken en overbodige ‘top functie’s’ te laten vedwijnen?
  Zou het niet beter zijn, minister president, om met duidelijke en doordachte maatregelen te komen, inplaats van dure en overbodige consulenten achteraf?
  Zou u zich niet beter inspannen om exorbitante belonings cultuur in te dammen?
  Zou het niet beter zijn, minister president, dat wan bestuur of gedrag ook consequenties krijgen?
  Zou het niet beter zijn, minister president, dat er bij de bestuurders bewust worden dat geld uitgeven van het rijk ten koste gaat van de burger?

  Geachte minister president u heeft nog veel te doen voor dat u uw bevolking weer recht in de ogen kan kijken terwijl u om meer inspanning vraagt.

 6. Alleen als je het woord samenwerking uit je mond laat vallen op Curacrim dan moet op passen dat je strot niet word door gesneden door een of andere meloot, samenwerking daar hebben ze nog nooit van gehoord hier op Curacrim, en als je met iemand ( YDK )samen gaat werken gaan als je ze hebt ingewerkt er vandoor met jouw uitvinding.

 7. Eerst zien, dan geloven.

  Ruggengraatloze Ruggenaath heeft ook beloofd dat hij alle Pik Pisas benoemingen zou terugdraaien.

  Om nog niet te spreken van de benoeming door Schotte van zijn sloerie Stella van Rijn, die haar tiende jaar in Forti ingaat en daar inmiddels 2.4 miljoen aan salaris heeft geinkasseerd. Dat naast Sheldry Osepa / Zus de Lannooy style afstuderen op kosten van de gemeenschap.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 20 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur Curaçao

Met filmpje BnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al...

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...
- Advertentie -