ParadiseFM | Reizen van Aruba naar Peru kan nog gewoon

ATA werkt samen met de betrokken autoriteiten aan toelatingsbeleid voor Venezolanen die op Aruba een huis, timeshare of een condominium bezitten. | ANP HH

,,De reisbeperkingen voor Peru vanuit Aruba gelden alleen voor inwoners van dat land.” Dat heeft de ceo van Aruba Tourism Authority Ronella Tjin Asjoe-Croes, verklaard.

Daarmee is een stuk onduidelijkheid weggenomen op Aruba. Twee weken geleden gingen de grenzen van Aruba open voor reizigers van en naar het grootste deel van Latijns Amerika. Uitzondering waren Peru en Venezuela.

Navraag bij het consulaat voor Peru in Panama, leverde ATA de informatie op dat de reisbeperkingen alleen gelden voor inwoners van die landen. Peruanen die op Aruba wonen, kunnen dus gewoon van en naar Peru reizen om hun familie te bezoeken.

ATA werkt samen met de betrokken autoriteiten aan toelatingsbeleid voor Venezolanen die op Aruba een huis, timeshare of een condominium bezitten.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Reizen van Aruba naar Peru kan nog gewoon

  1. Ik snap niet waar iedereen zich druk over maakt. Het is toch normaal dat de Arubaanse maffia op bezoek gaat bij de Peruviaanse maffia?! En hoe moet het witte poeder anders op Aruba komen? ATA bestaat juist door deze business.

  2. Dan kan moeder van der Sloot haar zoon en kleinkind op gaan zoeken.

  3. Awel si , dus dal bai numa .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *