ParadiseFM | ‘Regering zonder meerderheid’

In een brief aan gouverneur Lucille George-Wout vraagt hij haar in te grijpen | Extra

Volgens oppositiepartij MFK regeert het kabinet-Rhuggenaath al sinds 20 juli zonder meerderheid in het parlement. Dat is ondemocratisch, aldus fractieleider van de MFK Gilmar ‘Pik’ Pisas.

In een brief aan gouverneur Lucille George-Wout vraagt hij haar in te grijpen.

Dat kan volgens hem op verschillende manieren. Zo kan het kabinet-Rhuggenaath opstappen of er kan een regering van Nationale Eenheid worden ingesteld. Een derde optie is het uitroepen van nieuwe verkiezingen.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | ‘Regering zonder meerderheid’

 1. Pisas jongen, dat noemt men met één woord; de kat op het spek binden. Mi’n bisa nada swa.

 2. Wellicht kan het OM Jacinta naar Bon Futuro brengen. Dan is de MFK ook haar zetel kwijt.

 3. Geen vorm maar inhoud

  De huidige oppositie partijen vragen om meer politieke moorden in de toekomst… immers zij denken dat als er een statenlid wegvalt en voordat deze vervangen wordt, er een minderheid aan ingezworen parlementsleden is welke de regering steunt, dan dient de regering op te stappen……. Hopelijk komt het nooit meer zover, een politieke moord is al teveel.
  Om ook nog maar niet te schrijven over de rekenkunde… bij 10 tegen 10 is de ene 10 in de minderheid….

 4. Abraham Mossel

  De Ratelslang Pik blijft vol houden om in opdracht van zijn baas Gerrit de Raaf deze regering te laten vallen zodat bij nieuwe verkiezingen de MFK aan de macht kan komen en ervoor kunnen zorgen dat vader ratelslang Gerrit op een of andere manier uit het hok kan komen. Maar de ratelslangen Gerrit en Pik hebben geen kans omdat Nederland gaat in grijpen en dat is PIK nu net zijn bedoeling en dan kan deze ratelslang vermomd als dominee. weer gillen dat Nederland zich er mee bemoeid en het land wil overnemen omdat er miljarden olie in de grond zit jaaaaaaaaaa olie in de grond genoeg alleen op de verkeerde plek, op het ISLA terein Pikkie en dat kost alleen maar miljoenen om uit de grond te halen PIK DOMMY en brengt nada niks nopes op, kan je na gaan hoe dom je bent, net zoals professor Gerrit de Raaf met vervalste diploma’s en nu in de bak zit, Pik hoopt dat Gerrit er niet in slaagt die 1.8 miljoen kan betalen en drie jaar langer in het hok blijft zitten zodat hij de onder koning van de MFK kan blijven spelen.

 5. Er zijn meerdere opties, maar die vallen niet in de gedachtegoed van de heer Pisas. Het is ondemocratisch wat de oppositie nu aan het doen is. Als volksvertegenwoordigers moeten zij voor het volk werken.
  In fort Amsterdam zit een dame die dit niet zal pikken en dat hebben ze all een keer meegemaakt. Misschien is het tijd dat er maatregelen worden genomen, want nu spelen ze ook met onze democratie. Deze lui janken over autonomie maar vermoorden de democratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *