31 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 13:33

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Regering zal anti-drugsoperaties van de Verenigde Staten ondersteunen

Op woensdag 1 april maakte VS bekend meer marineschepen naar het Caribisch gebied te sturen voor extra controle op drugssmokkel.

De regering van Curaçao heeft zondag verklaard de aangekondigde anti-drugsoperaties van de Verenigde Staten in het Caribisch gebied te ondersteunen.

Tegelijkertijd benadrukt de Curaçaose regering “dat het niet zal toestaan dat haar grondgebied gebruikt wordt voor militaire acties tegen Venezuela”.

Op woensdag 1 april maakte VS bekend meer marineschepen naar het Caribisch gebied te sturen voor extra controle op drugssmokkel.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

 1. Mijn beste Joep,

  Ik heb mijn posting voor de zekerheid nog 3x gelezen.
  En ik ben tot de conclusie gekomen dat je over iets geheel anders begint.

  Neen het gaat niet over dat wie wie corona wilt verkopen.
  Het gaat over dat mensen nu geen problemen, lees de VS, moeten zoeken. En dat wij maar beter aan de Corona kunnen concentreren.

  Wij kunnen de draad na de Corona oppikken. Maar effe niet.

 2. @ marlon,

  Die Palestijnen zingen inmiddels een heel ander toontje. Er zijn er nog een paar die vol blijven houden dat ze 6 miljoen Israëliers corona willen geven, maar inmiddels zijn aardig wat die-hards omgeturnd.
  Mocht Israël namelijk beademingsapparatuur, een vaccin of een medicijn tegen corona hebben dan mag het nu ineens wel worden gebruikt. Kennelijk is Israël ineens niet meer de vijand. Zelfs Iran heeft al aangegeven dat bij Israël mag worden ingekocht als er geen andere optie is.
  Grote vraag is natuurlijk of Israël wel aan Iran wil gaan leveren ?

 3. @AM
  Dit is een ander verhaal beste Abraham. Bij deze heb je gelijk, behalve als je reageert op een artikel over militairen die bijstand verlenen.
  Maar als je gelijk wilt hebben is dat ok hoor.
  Einde discussie voor mij.

 4. Hi haha Abraham,

  Ze kunnen ook 007 James Bond sturen.
  Pura fantasia papá.

  Ik hoop dat die Venezolanen hun jungle goed kennen en goed kunnen gebruiken. Ik kop mijn 3d bril en zal ervan genieten. Zeker met deze lockdown.

  Laten wij ons in de bestrijding vsn de Corona concentreren, ipv andersmans leven moeilijker te maken. Er is werk aan de winkel.

  By the way. Wij kunnen die Palestijnen ook een handje helpen. Die hebben het hard nodig. Zeker nu

 5. @ Ambulant kniesoor
  @ William kniesoor
  Hebben jullie hem nu door ! Ruggie de tuin kabouter met dame genieten van het mooie uitzicht in plaats dat zij aan het werk zijn in deze moeilijke tijden? ” foto ”
  A M.

 6. Ruggie vermeld dat Hij ! Curacrim de VS niet zal ondersteunen in acties tegen Venezuela. De VS hebben curacrim ook niet nodig om Venezuela van Maduro te verlossen. Ruggie heeft zich zeker nooit verdiept in geschiedenis. Een belletje van Trump aan Israel en de MOSAT haalt Maduro binnen twee dagen op en levert hen aan de VS uit klaar is kees, het draaiboek ligt al 4 jaren klaar.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Twee Curaçaoenaars onder acht smokkelaars

Onder de acht drugssmokkelaars die dinsdag op zee werden aangehouden, zaten ook twee Curaçaoënaars. Een groep van zes Venezolanen waagde de oversteek met een grote hoeveelheid drugs....

ParadiseFM | Meteo zet Curaçao op code geel wegens extreme hitte

De Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) heeft vrijdag een code geel afgegeven in verband met extreme hitte. Meteo raadt aan zoveel mogelijk binnen te blijven, voldoende water te...

ParadiseFM | Alweer een dode door corona, aantal doden stijgt naar 159

Er is weer iemand overleden aan de gevolgen van Covid-19. Zo blijkt uit de coronacijfers van vrijdag. Daarmee staat het aantal mensen dat op Curaçao aan de...

CC | Resistance to controversial dispute law has surprised Knops

THE HAGUE - The resistance of the parliaments of Curacao, Aruba and Sint Maarten against the draft Consensus Kingdom Act on Kingdom Disputes has surprised Undersecretary Raymond...

DH | Sam is now a hurricane

Sam is now a hurricane, rapid intensification forecast to continue. Hurricane Sam Advisory Number 7. NWS National Hurricane Center Miami FL AL182021 500...

AntilliaansDagblad | RMR: Sint Maarten voldoet voldoende

7e Tranche spoedig door Nederland overgemaakt Philipsburg - Sint Maarten ontvangt binnenkort de zevende tranche liquiditeitssteun van Nederland. De Rijksministerraad (RMR) heeft hier vrijdagochtend groen licht voor gegeven. Het...
- Advertentie -