ParadiseFM | Regering zal anti-drugsoperaties van de Verenigde Staten ondersteunen

Op woensdag 1 april maakte VS bekend meer marineschepen naar het Caribisch gebied te sturen voor extra controle op drugssmokkel.

De regering van Curaçao heeft zondag verklaard de aangekondigde anti-drugsoperaties van de Verenigde Staten in het Caribisch gebied te ondersteunen.

Tegelijkertijd benadrukt de Curaçaose regering “dat het niet zal toestaan dat haar grondgebied gebruikt wordt voor militaire acties tegen Venezuela”.

Op woensdag 1 april maakte VS bekend meer marineschepen naar het Caribisch gebied te sturen voor extra controle op drugssmokkel.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Regering zal anti-drugsoperaties van de Verenigde Staten ondersteunen

 1. ANti-drugs operatie… en Maduro is een Narco..

  1 en 1 is toch 2?

 2. Mijn beste Joep,

  Ik heb mijn posting voor de zekerheid nog 3x gelezen.
  En ik ben tot de conclusie gekomen dat je over iets geheel anders begint.

  Neen het gaat niet over dat wie wie corona wilt verkopen.
  Het gaat over dat mensen nu geen problemen, lees de VS, moeten zoeken. En dat wij maar beter aan de Corona kunnen concentreren.

  Wij kunnen de draad na de Corona oppikken. Maar effe niet.

 3. Joep Meloen

  @ marlon,

  Die Palestijnen zingen inmiddels een heel ander toontje. Er zijn er nog een paar die vol blijven houden dat ze 6 miljoen Israëliers corona willen geven, maar inmiddels zijn aardig wat die-hards omgeturnd.
  Mocht Israël namelijk beademingsapparatuur, een vaccin of een medicijn tegen corona hebben dan mag het nu ineens wel worden gebruikt. Kennelijk is Israël ineens niet meer de vijand. Zelfs Iran heeft al aangegeven dat bij Israël mag worden ingekocht als er geen andere optie is.
  Grote vraag is natuurlijk of Israël wel aan Iran wil gaan leveren ?

 4. NB
  Dit is overigens een oude foto in uit Washington ?

 5. @AM
  Dit is een ander verhaal beste Abraham. Bij deze heb je gelijk, behalve als je reageert op een artikel over militairen die bijstand verlenen.
  Maar als je gelijk wilt hebben is dat ok hoor.
  Einde discussie voor mij.

 6. Hi haha Abraham,

  Ze kunnen ook 007 James Bond sturen.
  Pura fantasia papá.

  Ik hoop dat die Venezolanen hun jungle goed kennen en goed kunnen gebruiken. Ik kop mijn 3d bril en zal ervan genieten. Zeker met deze lockdown.

  Laten wij ons in de bestrijding vsn de Corona concentreren, ipv andersmans leven moeilijker te maken. Er is werk aan de winkel.

  By the way. Wij kunnen die Palestijnen ook een handje helpen. Die hebben het hard nodig. Zeker nu

 7. John Bash

  Dit is wel een oude foto van mei 2019 in Washington.

 8. Abraham Mossel

  @ Ambulant kniesoor
  @ William kniesoor
  Hebben jullie hem nu door ! Ruggie de tuin kabouter met dame genieten van het mooie uitzicht in plaats dat zij aan het werk zijn in deze moeilijke tijden? ” foto ”
  A M.

 9. Abraham Mossel

  Ruggie vermeld dat Hij ! Curacrim de VS niet zal ondersteunen in acties tegen Venezuela. De VS hebben curacrim ook niet nodig om Venezuela van Maduro te verlossen. Ruggie heeft zich zeker nooit verdiept in geschiedenis. Een belletje van Trump aan Israel en de MOSAT haalt Maduro binnen twee dagen op en levert hen aan de VS uit klaar is kees, het draaiboek ligt al 4 jaren klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *