ParadiseFM | Rechter VS: ENNIA krijgt beschikking over tegoeden bij Merrill Lynch

Parman International B.V., heeft ingebracht, hebben de rechter niet kunnen overtuigen, zo meldt de Bank, die heel blij is met de beslissing.

Het Gerecht in de Verenigde Staten heeft gisteren besloten dat ENNIA de beschikking krijgt over de gelden en beleggingen op de rekeningen bij Merrill Lynch.


Dat heeft de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten gisteravond bekend gemaakt. De rechtszitting vond plaats op 22 januari 2019. De bezwaren die de aandeelhouder van ENNIA,

Parman International B.V., heeft ingebracht, hebben de rechter niet kunnen overtuigen, zo meldt de Bank, die heel blij is met de beslissing. Volgens de Centrale Bank is hiermee weer een mijlpaal behaald voor de herstructurering van ENNIA.

Op 20 december vorig jaar kreeg de bank al juridische erkenning van de noodregeling van ENNIA van de Amerikaanse rechtbank.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Rechter VS: ENNIA krijgt beschikking over tegoeden bij Merrill Lynch

  1. En Ralph ‘Bentley’ Palm interesseert dit geen ene moer,
    en hij neukte nog een Venezuelaanse hoer.

  2. De pensioenen zijn helaas nog niet gered. Dit is slechts een gedeelte (Stewart Stevenson) van de gelden die Ansary / Palm hebben weggesluist. Mullet bay is ook nog een probleem, in de boeken voor 700 milj, waarde rond de 90 milj. Tel uit je winst………….

  3. pfewww.. De pensioenen zijn gered. Pabien.
    Heel wat politici zullen in paniek den haag gebeld hebben ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *