ParadiseFM | Raad voor Onderwijs en Arbeidsmarkt van start

mevr. Herta Parabirsing-Balentina, dhr. Luutsen de Vries, Minister Marilyn Alcalá-Wallé, mevr. Susan Larmonie-Heydoorn en mevr. Monique Bouwman-Esprit op de foto.

Het ministerie van Onderwijs heeft dit weekend bekend gemaakt dat Raad voor Onderwijs en Arbeidsmarkt van start is gegaan.

De Raad moet onder meer de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt onderzoeken, beroepsopleidingen doorlichten en organisaties stimuleren stageplaatsen open te stellen. Op die manier moet er een betere aansluiting komen tussen bedrijfsleven en onderwijs, zo laat het ministerie weten.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Raad voor Onderwijs en Arbeidsmarkt van start

  1. Wel apart eerst Feffik de nek omdraaien en nu onderzoek doen naar aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt.

  2. Curacao revisited

    “Zoeken naar de bekende weg”
    helemaal mee eens dit zijn de bekende dooddoeners. Zorg er eerst eens voor dat er voor iedereen goed en betaalbaar primair en secundair onderwijs is, en niet alleen voor de elite. Kijk daarna of je nog geld in UoC wil stoppen want dat levert eigenlijk niets op. Ga vooral focussen op opvoeding in het onderwijs zodat mensen de juiste mentaliteit krijgen voor de arbeidsmarkt.

  3. ‘Een betere aansluiting komen tussen bedrijfsleven en onderwijs.’ Zoeken naar de bekende weg, er is één beroep waar elke dag meer vraag naar is en dat is die van tragomeisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *